Olympus blir OM System

Etter at Olympus solgte kameradivisjonen sin, endres nå navnet på framtidige produkter.
Vi har for så vidt ventet på det. Det lå i kortene at Olympus ikke kom til å hete Olympus særlig lenge, etter at kameradivisjonen ble solgt til JIP og skiftet navn til OM Digital Solutions. Nå er det offisielt annonsert at kameraproduktene skifter navn til OM System.

De sier ikke så veldig mye mer om det, men vi antar at eksisterende produkter fortsatt vil hete Olympus, mens produkter som blir lansert fra nå av vil bære navnet OM System.

Samtidig med denne annonseringen hinter de om et nytt kamera. Heller ikke der er de særlig konkrete. Dette er det de sier:
Utviklingen av et nytt systemkamera som vil ta fotografering til neste nivå.
Systemkameraet vi nå utvikler er i samsvar med Micro Four Thirds System-standarden. Vi kombinerer våre bransjeledende produksjonsmuligheter og banebrytende teknologier for å forbedre det nye kameraets ytelser vesentlig, og gi en uovertruffen fotografisk opplevelse. Vi håper du vil se til Micro Four Thirds-systemet vårt for å ta fotografering til neste nivå.

Altså bare markedssvada. Men det er absolutt håp om at det kan bli bra. Olympus har overrasket oss før, og mye av innholdet i dagens kameraer er modent for utskiftning, så dette er helt klart noe vi ser fram til.
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu