Se bilder og kjøp et brød !

Mot Veggen er en bok som viser et tversnittet av et samfunn i Norge. Alle menneskene er fotografert på samme sted over en gitt tidsperiode. Boken er full av flotte portretter. For den som er litt nyskjerrig og er glad i mennesker, vil denne boken være den perfekte gave. Nå kan du også se bilde utstilt i Oslo…
<h5>av Morten Krogvold </h5>
Terje Nygaard
har fotografert helt vanlige mennesker mot en fabrikkvegg på den nedlagte Viking-fabrikken i Askim. I sort, hvitt og grått.
<br>
På et sted hvor direkte sollys ikke når inn, har innbyggerne i en liten norsk småby stått og sett inn i et kameraøye. Ikke lenge, et par minutter kanskje, har byens borgere forholdt seg til en mann med et kamera. En fotograf som etter noen lavmælte instruksjoner har overlatt mye av initiativet til dem selv.
<br>
Hva tenker de på der de står? Hvordan velger de å presentere seg selv? Hvordan går de kledd? Bla ikke raskt gjennom denne boken. Terje Nygaards konsept er at vi skal gi oss tid til å studere menneskene - lese deres kroppspråk og ansiktsuttrykk - oppleve hvordan de velger å presentere seg selv i det øyeblikket bildet eksponeres.
<h5> les mer hva Morten Krogvold skriver, og se flere bilder http://www.terjenygaard.foto.no/

</h5>

<h4>
Bildene er utstilt på det franske av det franske stedet i Oslo; Åpent Bakeri. Gå dit, kjøp et brød og se bra bilder….</h4>

 -
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu