CANON LANSERER NY A3-PRINTER: S9000

Canons nye A3 printer overøses med rosende omtale i tester på Nettet. Den koster litt over halvparten av Epsons tilsvarende alternativ, er raskere og mer økonomisk.
Her er et utrag av hva Kai Thon har å si om Canon S9000:

"Ikke før har Canon plassert seg på toppen av pallen med sin prisvinnende toppmodell, S800, før de tar et nytt skritt mot det optimale. Den fotografiske A4-skriveren S800 får følge av S820D og S900, men den store nyheten, i dobbel forstand, er altså den fotografiske skriveren S9000 for A3+ format.

Blekkskrivere med fotografisk utskriftskvalitet er blitt allemannseie. Selv de enkleste skriverne gir imponerende fargeutskrifter, som både Ola og Kari synes er fantastiske. Likevel er det en del entusiaster som krever det lille ekstra som skiller klinten fra hveten. Ekte fotoskrivere har blekkpatroner med flere fargenyanser, de pakker punktene tettere og doserer blekkdråpene med ekstrem nøyaktighet. I tillegg til blekkpatroner med fargene cyan, magenta og gul, har en ekte fotoskriver også blekk med lyse nyanser av cyan og magenta. Det gir bedre definisjon av vanskelige fargetoner og jevnere overganger. Ved første øyekast er det ikke lett å se forskjellen, men ekte fotoutskrifter utmerker seg særlig ved definisjon av hudtoner og flater med svakt skiftende fargenyanser.

Med forrige generasjon skrivere, slik som S800, tok Canon et enormt sprang framover. De hadde bedre fargerenhet og mer naturtro fargegjengivelse, de var betydelig raskere og nærmest lydløse. Den nye generasjonen gir enda bedre fargegjengivelse, skriverne er blitt enda raskere og er fortsatt meget støysvake. I tillegg kan de lage kantløse utskrifter, en finesse som seriøse og profesjonelle fotografer har etterlyst i lang tid".

Les resten av testen på hans web-side:
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu