8 fotografer inntar Bislett stadion torsdag

TinAgent og byråets 8 fotografer åpner igjen dørene til en fotohappening. Denne gangen på Bislett stadion i Oslo.
Sammen med fotografene Knut Bry, Pål Rødahl, Guri Dahl, Pål Laukli, Evy Andersen, Lisa Westgaard, Sigve Aspelund og Marcel Lelienhof, har TinAgent den store glede å ønske velkommen til Arena Bislett - en unik fotohappening! Hvem husker ikke sist det store sirkusteltet på Kuba….
<p>
<h4>
Torsdag 7. mars
Bislett stadion - inngang 3
Dørene åpnes kl. 1800
Lysene slukkes kl. 2300
</h4>
<p>

Arena Bislett varer kun denne ene kvelden - og er åpen for alle og fri entré!
<br>
«Det er med ydmykhet og skrekkblandet fryd vi nå inntar en så tradisjonsfylt og storslagen arena som Bislett stadion – som åsted for årets Arena-happening.» sier fotoagent Tina Holth.
<br>
Ærverdige Bislett stadion fra 1922, er blitt kåret til den femte mest kjente idrettsstadion i verden og har i år 50 årsjubileum som Olympisk stadion. Her ble lekene åpnet 14. februar i 1952 av Prinsesse Ragnhild, Torbjørn Falkanger avla den olympiske ed, og det var her legendariske Hjallis tok sine tre gull. Her briljerte også senere de fire S`ene. For å nevne noe. Alt i alt minnesterke historier med store internasjonale idrettsprestasjoner, ekstatiske kommentatorstemmer, publikums brøl fra 28 000 tilskuere, og klokken som ringer for siste runde…
<br>
«TinAgent ønsker med dette å ære et ikon i norsk kulturhistorie med en fotoutstilling som også viser andre »øyeblikk» av opplevelser, stemninger og historier enn de man tradisjonelt forbinder med Bislett stadion. De utstilte fotografiene vil på alvorsfylt,surrealistisk og burlesk vis formidle glemte og gjemte historier Bislett og andre arenaer rommer.» sier fotoagent Tina Holth.
<br>
Dette er tredje gangen TinAgent arrangerer en slik fotohappening. Det første Arena-arrangementet foregikk i Sagene Trikkestall i 1996, og det andre i et sirkustelt på Kuba, Grünerløkka i 1998.
<br>
Det har vært, og er, et poeng for TinAgent gjennom Arena-arrangementene å erobre nye og utradisjonelle steder for formidling av foto.
Med Arena Bislett invitereres publikum til en annerledes fotoutstilling hvor møtet mellom Bislett stadion og de utstilte fotografiene både utfordrer hverandre og «spiller på lag».
<br>
<h4>For ytterligere informasjon kontakt Tina Holth på
tlf. 22 60 82 25 mob. 90 12 10 76 eller e-post: tina@tinagent.com</h4>

TinAgent ble etablert i 1995 som Norges første fotoagent. For mer informasjon: www.tinagent.com
 -
 -

mer info Mer info:
Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu