Barnekunst og Morten Hvaal

Fotografier og barnekunst i skjønn forening.
Barnekunstmuseet 15-års jubileum.
Torsdag den 29. november, markerte Det Internasjonale Barnekunstmuseet, , Kirkens Nødhjelp og Media 19, Barnekunstmuseets 15-års-jubileum og den internasjonale AIDS-dagen.
Utstillingen var i Barnekunstmuseets lokaler på Frøen og arrangementet var tilpasset barn såvel som voksen. Media 19(ved Synne Strand) og OKS arrangerte workshop for barna i kjelleren, mens Norad prosjektet "Orphan Voices – om afrikanske barns håp og drømmer i en vanskelig virkelighet " ,ble vist i lokalene oppe.
Det hele ble akkompagnert av dyktige jazz musikere ,og et hyggelig vertskap.
Fotografiene og barnekunstverkene ,minnet oss på de skjebner og den virkelighet som aidsen skaper, og hvor viktig det er å støtte opp om arbeidet de mange organisasjoner og enkeltpersoner gjør.

Barna på Workshopen ("skal tidlig krøkes om god workshop deltager skal bli !") , ble tatt bilde av med sine egene tegninger av Arild Bergseth , som der og da fungerte som barnefotograf. Erik Kjeldsrud ( alle barnas "onkel Mac") bearbeidet deretter bilde ,for så og levere en liten print til alle deltagere.
Det ble også lest eventyr på "loftet", mens de voksene spankulerte rundt i lokalene med sine carnapèr og kaffe.Det var nok mangt et barn, og kanskje en og annen voksen som fikk være lenge oppe den kvelden.
Barnekunstmuseet har atter en gang lykkes med sin intime og koselige atmosfære, å skape en vellykket og hyggelig kveld.

Litt fakta :
Multimediaprosjektet med afrikanske barns tegninger og Morten Hvaals fotografier har fått internasjonal anerkjennelse. H.M. Dronning Sonja åpnet utstillingen i Oslo, og det ble presentert i FNs hovedkvarter i New York

Mer om Morten Hvaal
www.hvaal.com
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu