Det er fortsatt lov å fotografere

Store deler av Østlandet er stengt. Butikkene våre er stengt for vanlig handel, Foto.no er fortsatt åpen du kan hente varer utenfor butikken. Det er heller ikke noe fotoforbud, så lenge du gjør det alene.
Begynner du også å bli lei av denne pandemien? Nå har vi gått runde på runde, og akkurat da det så ut som det skulle bli bedre, så ble det verre igjen.

Nå har 10 kommuner på Østlandet måttet stengt ned mer brutalt enn i mars. Skolene er riktignok åpne, men omtrent alle butikker har måttet stenge. Det er tiltak vi så i Spania og Italia i fjor, og så vi var så glade for å slippe her.

Vi skal ikke møte folk, ikke gå på jobb, ikke gå i butkken, ikke er det kulturtilbud, trengingstilbud eller fysiske møtesteder.

Så hva kan vi gjøre? Vi kan gå ut og ta bilder. Vi kan ta bilder inne. Vi kan finne på nye prosjekter. Vi kan lage oss en fotografisk utfordring. Det kan være bra terapi, bra tidsfordriv og det kan redusere brakkesyka.

Her er noen tips til fotoprosjekter du kan gjøre hjemmefra.

For Foto.no sin del er det selvfølgelig ikke gøy å måtte stenge butikken, men du kan hente varer utenfor butikken i vanlige åpningstider med "Klikk og hent". Vi kommer til og med ut til deg med varene, som en ekstraservice. Og nettbutikken er selvfølgelig åpen som før for hjemlevering av varer.

Medlemssidene våre vil gå som vanlig, men vi må antakelig redusere noe på innspilling av videoer og podkaster inntil vi får satt opp et system for å gjøre det hjemmefra.

Så sitter vi her og lurer på hvorfor myndighetene mener at vinmonopolet er viktigere enn fotobutikken og videoproduksjonene våre. Forstå det den som kan.

Hold ut, folkens. Vi skal komme oss gjennom dette sammen. Det tar bare mer tid og mer energi enn noen hadde forestilt seg for et år siden. Så kom deg ut og ta noen flotte bilder. Vis dem til oss andre i bildekritikken, så vi også kan få litt inspirasjon, så klarer vi dette.
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu