Grenseløs – Ny podkast med Johnny Haglund

Johnny Haglund reiser verden rundt for å utforske rare steder og intervjuer interessante mennesker. Nå kan du bli på reisene hans i podkasten Grenseløs, som kommer i slutten av august.
Johnny Haglund reiser dit få andre drar, og hvis han finner et mer normalt reisemål, drar han til steder der som ingen andre finner. Han trives godt under bakken i grotter, tuneller og hemmelige passasjer. Johnny møter også mennesker som kan fortelle om disse stedene, livet for dem som bor i området og han dokumenterer alt med bilder og lydopptak.

Bildene hans har du kunnet se lenge, men lyden har det vært vanskeligere med. Nå lager Johnny en stor mengde podkastepisoder for å gi deg mer bakgrunnsinformasjon, flere historier og mulighet til å høre lydopptakene fra turene hans.

Han forteller at han allerede har lagd den første sesongen på 23 episoder sammen med Batong Media og Podplay. Det vil bli sendt to episoder i uka den første sesongen. Vi lurer naturligvis på hvor lenge han kan holde det tempoet, men han forteller at han i hvert fall har stoff til 60 episoder, og siden barna har blitt store, har han tid til å reise mer og få stoff til stadig nye, så det tar tid før han går tom.

Grenseløs lanseres offisielt i slutten av august, 28. august sier ryktene, og fra da av er det bare å følge med. Johnny vil legge ut relevante bilder for hver episode på sin Instagram-konto, johnny_haglund. Podkasten blir liggende åpen for alle, der du pleier å høre på slike, og altså ikke bak betalingsmur.

Og liker du podkaster om foto, antar vi at du allerede følger Fotopodden der du hører på podkaster eller på YouTube.
Foto: Burdan -
Foto: Burdan
Johnny Haglund møter en gammel kar i jungelen på Papua

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu