Oppvask om pupper

Petter Hegres erotiske bilder fra Filippinene skal siles en gang til før de får pryde det nye hotellet i Stavanger. Byggeleder Sjur Lærdal i Sentrum Invest AS fikk kalde føtter etter skarpe reaksjoner fra Rica.
Fotograf Petter Hegre har fått oppdraget med å utsmykke det nye hotellet i Stavanger. 182 rom, lobby, bar, møterom, bibliotek og trimrom skal dekoreres med Hegre-bilder.

I to uker koste fotografen seg på den filippinske øya Boracay, sammen med en norsk-filippinske modell som ble plukket ut etter en audition hos et profesjonelt modellbyrå i Manila.

Uten en tråd
Noen av resultatene er så visst ikke i tråd med den stilen man vanligvis forbinder med Indremisjonen. De er faktisk helt uten tråd.

Prosjektleder Sjur Lærdal har fått en dyp rynke i pannen, spesielt etter at Rogalands Avis og VG omtalte saken i går.

Hegre har ikke klarert utspillet sitt med oss. Etter den vinklingen saken fikk i mediene i går, har jeg fått flere negative henvendelser. Det kan hende vi må ta Hegre litt i ørene og gå gjennom utvalget av bilder en gang til, sier Lærdal til Aftenbladet.

Men dere hadde jo godkjent bildene?
Ja, men vi hadde ikke godkjent det utvalget som ble sendt til pressen i forgårs, sier Lærdal.

Ikke tannløst
Petter Hegre er lettere forfjamset: Jeg har laget en eksotisk, fargerik og sensuell utsmykking. Tradisjonell hotellkunst er ofte tannløs. Jeg ønsket å lage en utsmykning som tvinger gjestene til å ta stilling. Bilder som vil bli husket, sier Hegre.

Han var i går ikke kjent med at Sjur Lærdal ønsker å gå en ny runde, men er i utgangspunktet åpen for en debatt.

Alt handler om dialog. Det er selvsagt synd med sensur, men den diskusjonen får vi ta på kammerset.

Indremisjonen i Stavanger eier en del av det nye hotellet, men Sjur Lærdal har ikke fått negative reaksjoner fra misjonshold. Ennå.

<A HREF="mailto:harald.birkevold@stavanger-aftenblad.no">harald.birkevold@stavanger-aftenblad.no</A>
 -
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu