2021 og 2022 på Foto.no

Kjære venn av Foto.no. Hele verden har lagt nok et turbulent år bak seg, med mye usikkerhet og krevende dager for svært mange. Vi ser på året som har gått og året vi har foran oss.
Foto.no merket turbulensen i fjor godt, både for vår egen del, og fra dere kunder. Med stengt butikk tidlig i året, via full åpning til nye restriksjoner på tampen av 2021, er det mye som er vanskelig å planlegge. Vi har også merket at kundene har måttet omstille seg. Kombinert med utfordringer med vareleveranser har det vært et krevende år for både dere og oss.

Omstillingsevnen dere har vist, har gitt oss spennende utfordringer med å møte nye behov. Vi har kjøpt inn varer i store kvanta når de har vært tilgjengelige, for å ha noe i usikre tider. Vi har utvidet åpningstiden i butikken, for at dere skal kunne spre handlingen over flere av døgnets timer, og dermed unngå trengsel, og vi har utvidet åpningstidene på kundesenteret, for deg som ikke kan komme til butikken. Ikke minst har vi utvidet varesortimentet. Alt dette har bidratt til at vi har vokst under pandemien, og står bedre rustet i stormen.

Vi har styrket butikken i Barcode betraktelig ved å ha varer og folk samlet under ett tak. For deg som kunde gjør det at det blir lettere å finne både varene og kompetansen du trenger. Vi har også åpnet en CEWE bildebutikk der du kan skrive ut bilder i små formater (opp til 20x30) eller du kan bestille mer avanserte produkter på nett.

Med nedstengninger og vanskeligheter med å komme til butikken har vi også satset tungt på å lage innhold dere kan ha glede av, som artikler, podkaster og videoer, samtidig som vi har forsøkt å gjøre hverdagen så vanlig som mulig, ved å holde åpent når mulig, arrangere messer og alt det vi pleier. Vi ønsker at dere alle skal få inspirasjon til å prøve noe nytt, lære noe nytt eller bare få lyst til å gjøre mer av det dere allerede gjør. Vi vet at mange av dere setter pris på dette, og vi fikk denne tilbakemeldingen fra en kunde, som varmet godt hos alle oss i Foto.no:

For meg har jo Foto.no i mange år vært et diskusjonsforum og etter hvert blitt mer en institusjon enn «bare en butikk», og det er det ikke mange butikker som kan skryte av.
Den bredden dere har i både varer men også tjenester som podcast, YouTube osv, og ikke minst veldig dyktige mennesker i butikken er helt fenomenal. Bare det å ha sofakrok i butikken sier jo sitt.
Legger ved et stykke kunst av en pepperkake.


Det er ingen som vet når vi kan legge pandemien bak oss, og ting vender tilbake til slik det var før, med gode jobbmuligheter for frilansere, varer lett tilgjengelig, nye reisemuligheter og alt det andre vi savner.

2022 ser ikke ut til å bli mindre spennende enn året vi har lagt bak oss. Om kort tid åpner vi en filial i Bergen, og i løpet av året utvider vi butikken i Barcode ytterligere. I tillegg ha vi mange andre planer dere får vite om etter hvert.

Til slutt vil vi gi dere alle en riktig god nyttårsklem, og ønske dere alt godt i året vi har foran oss.
 -
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu