Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Leica SL-nyheter

Leica kommer med et multifunksjonshåndgrep og flere nye objektiver for SL
Pressemelding

Leica SL multifunksjonshåndgrep HG-SCL4

Håndgrep til Leica SL. Gir deg perfekt grep, selv for enhåndsfotografering i stående format. Det gir en ekstra utløser, en styrespak for autofokus og et rom for et ekstra batteri. Pris kommer. Levering Q2 / 2016.

Leica Summilux-SL 50mm f1.4 ASPH

Leica Summilux-SL 50mm f 1.4 ASPH er det første objektivet i SL-systemet med fast brennvidde, og den nye referanseobjektivet i sin klasse. Dette ekstremt raske, høyytelses standardobjektivet er ideelt for å fange motiver i naturlig lys og tilbyr fordelene av dybdeskarphet som et kreativt verktøy. Takket være enestående autofokuspresisjon, kan fotografen konsentrere seg fullt og helt om motivet. Et særtrekk ved konstruksjonen er motorisert fokuseringssystem. I motsetning til fast optikk med manuell fokusering hvor lengden på objektivet vanligvis varierer når du fokuserer, har Leica Summilux-SL 50 mm f 1.4 ASPH intern fokusering som gjør at den totale lengen på objektivet forblir uendret når man fokuserer. Pris kommer. Levering Q4/2016.

Fire nye SL-objektiver

Leica SL-familien vokser. De tre nye objektivene med fast brennvidde: Summicron-SL 35mm, samt APO-Summicron-SL 75mm og 90mm, reflekterer siste utvikling innen optisk design og har en lettere og mer kompakt konstruksjon. I tillegg til eksepsjonell bildeytelse, har de også en betydelig kortere nærgrense.

Nye Leica Super-Vario-Elmar-SL 16-35mm f 3.5-4.5 ASPH zoomobjektiv med ultravidvinkel utvider utvalget av SL zoomobjektiver. Objektivet egner seg utmerket til landskap og arkitektur, så vel som arrangementer, konserter og bryllup, samt reportasje og dokumentarfotografi. Den ekstreme allsidigheten gjør dette objektivet til en perfekt følgesvenn uansett hvor og når du fotograferer. Takket være støv- og værforseglet konstruksjon kan det brukes under de mest utfordrende fotografiske forhold.

Leica APO-Summicron-SL 75mm f2 ASPH: Tilgjengelig i starten av 2017

Leica APO-Summicron-SL 90mm f2 ASPH: Tilgjengelig høsten 2017

Leica Super-Vario-Elmar-SL 16-35mm f3.5-4.5 ASPH: Tilgjengelig vinteren 2017

Leica Summicron-SL 35mm f2 ASPH: Tilgjengelig i starten av 2018
Leica - Leica SL multifunksjonshåndgrep
Leica SL multifunksjonshåndgrep
Leica
Leica - Leica Summilux 50mm ASPH
Leica Summilux 50mm ASPH
Leica
 - Fire nye Leica-objektiver for SL
Fire nye Leica-objektiver for SL

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu