Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

SAGA FEIRER 5 ÅRS JUBILEUM

Vi feirer våre deltakere og oss selv som kreativt foto senter i Norge med hele 3 utstillinger på SAGA i sommer.
5 ÅRS JUBILEUM: SAGA Senter for Fotografi på Inderøy feirer ufattelige 5 år. Det startet med et nedlagt sagbruk i 2012 som utgangspunkt. Nå 5 år etter har SAGA vokst seg til et internasjonalt senter for fotografi hvor fotografiske mestrer som Joyce Tenneson, Amy Arbus, Eddie Soloway, Connie Imboden, Claire Rosen, William Ropp, Jill Enfield, Cig Harvey mfl. har besøkt for å dele sin kunnskap og 'passion' for fotografi som medium. For ikke å glemme alle de fantastiske flotte talenten som har tatt turen opp til oss for å gå på workshop. NÅ skal vi feire det vi har fått til sammen!

Årets Jubileums utstilling har vårt utrolig spennede å kuratere. Vi har valgt ut noe av det beste som er blitt skap på SAGA under en workshop, av deltakerne, og satt sammen 25 fotografier av 21 ulike fotografer. Med så mye flott arbeid har det vært hardt å velge ut hva vi vil vise, men jeg er kjempefornøyd med resultatet, som vi nå gleder oss å vise frem. Her er det portretter, landskapsfotografi, akt, konseptuelt fotografi, og våt plate collodion. Fotografer som er inkludert i utstillingen er: Helene Fjell, Torkil Færø, Karin Elise Fajersson, Isabel Sancho, Ann Iren Jamtøy, Cornelia Vikan, Andrea Bracco, Trond Jonassen, Nina Staff, Bjørn Abelin, Sam Miller Gott, Wenche Engebrethsen, Kristin Bengtson, Anette Asbjørnrød, Iris Schoonos van t’ Riet, Arnfinn Johnsen, Elin Osjord, Ommund Øgård, Merete Haset, Ann Kristin Sørbotten og Ann Grete Haugen.

I tillegg vises foto-boken til Andreas Helland, og Karel Krizak/ Leif Egil Grøtan. Vi presentnerer og vår jubileumsbok SAGA VOLUME I, som favner rundt 60 fotografers verk fra våre workshops. Denne legges ut for salg via sagainderoy.com rett etter utstillingsåpning.

I tillegg har vi debutantutstilling også i år. Her viser vi POLAROIDER av Trondheimsfotografen Nora Nystuen. Nora's fokus er barn og oppvekst, og ho klarer på et mesterlig vis å favne stemninger av øyeblikk som vi alle kan kjenne oss igjen i. Hennes bilder er tidløse, noe som forsterkes med valg av polaroid, der fargene vannes ut, og fokuset blir soft. Slik blir bildene en representant av en familie, og ikke nødvendigvis hennes familie.

Utendørsutstilling - eier av SAGA, Elisabeth N Aanes, har siden 2012 fanget naturen på Inderøy. Igjennom en utendørsutstiling litt utenom det vanlige, får du oppleve nye sider av Inderøy.

Velkommen til feiring og kulturell nytelse!
Ann Iren Jamtøy -
Ann Iren Jamtøy
Anette Asbjørnråd -
Anette Asbjørnråd
Arnfinn Johnsen -
Arnfinn Johnsen

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu