Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Nytt nettmagasin for naturfotografer

Et nytt engelspråklig nettmagasin for naturfotografer er ute på det internasjonale markedet – Nature&Photo.
-Dette er et magasin for naturfotografer – av naturfotografer, sier ansvarlig redaktør Baard Næss. Sammen med Schandy og designer Merci Abrahamsen har han i ti år lagd Natur&Foto på papir for det norske og skandinaviske markedet.

-Vi får inn så mye bra materiale til magasinet vårt, så vi har blitt oppfordret til å lage et internasjonalt magasin. Etter flere år i tenkeboksen, er nå det første nummeret klart – 118 sider proppfullt med topp internasjonalt fotomateriale, sier Næss.

Tom Schandy forteller at bladet skal inspirere og engasjere, men også være lærerikt.
– Vi ønsker ikke bare å vise flotte bilder, men også levere gode tekster som forteller hvordan bildene er tatt. Det skal være lærerikt å lese Nature&Photo, sier han.

-Hva vil leseren finne i første nummer?
-Vi vil ha mange faste bolker, så som fotoskole, intervju, fotoreise, fotoprosjekt, tester og fotoinspirasjon. Vi er veldig stolte over å ha fått et eksklusivt intervju med en av verdens fremst naturfotografer, nemlig Art Wolfe. Han produserer eksepsjonelle bilder fra hele verden. Den første artikkelen i våre såkalte «fotoreiser» går til et litt ukjent og originalt reisemål, nemlig den australske øya Christmas Island i Det indiske hav. Jeg besøkte denne øya for to år siden og var vitne til 50 millioner røde krabber på vandring. En unik opplevelse. Vi presenterer også et dedikert «fotoprosjekt» i hver utgave. I åpningsnummeret viser nordmannen Arnfinn Johansen flere av sine prisbelønte løvebilder, tatt med vidvinkel fra en fjernstyrt bil i Maasai Mara, Kenya. Vi tester også Canons R5 og gir tips om hvordan man tar «white-out» bilder og hvordan man redigerer i Lightroom. I det hele tatt – en miks med topp internasjonalt materiale, forteller en entusiastisk Schandy.

-Hva koster et abonnement, og hvordan blir man abonnent, Baard Næss?
-Et abonnement koster kr 250,-, (Euro 25) og da får man fem årlige utgaver. Du tegner abonnement ved å gå inn på vår nettside www.natureandphotomagazine.com. Du vil få brukernavn og passord til ”min side” (My profile), forklarer han.

-Er det muligheter for at «den vanlige mann» kan få inn bilder i magasinet?
-Ja, på vår nettside ligger informasjon om hvordan du sender inn bilder til oss. Vi har fast lesergalleri, og vi er også interessert i artikler om ulike temaer. Vi tar mål av oss å vise bilder fra hele verden. Dette blir veldig spennende, sier Næss.

Abonner her:
www.natureandphotomagazine.com.
Pris: kr 250,- for et år (5 utgaver)
Kontaktinfo: Kundeservice: nature@aboservice.no
telf: +47 67 21 79 77
Tom Schandy: tom@naturogfoto.no Telf: +47 959 79 195
Baard Næss: baard@naturogfoto.no Telf +47 908 84 414
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu