Foto.no i tall

foto.no vært i drift siden 1996 og vi har mellom 6 og 7+ millioner sidevisninger i måneden. Vi har nå begynt å bruke TNS Gallup som uavhengig trafikkmåler slik at du som annonsør kan være 100% sikre på at tallene vi opererer med er korrekte og sammenliknbare med andre nettsteder.
For de siste trafikkrapportene på foto.no henviser vi til TNS Gallup som vi nå har begynt å bruke. Foto.no ligger på topplisten over mest besøkte sider i Norge. Du finner listen (som oppdateres hver uke) her: http://www.tns-gallup.no/index.asp?type=tabelno_url&d...;aid=12266Tall fra Oktober 2006:
Web serveren registrerte litt i overkant av 7.9 millioner sidevisninger, men da vi, i motsetning til enkelte av de andre norske foto-nettstedene, ønsker å rapportere korrekte tall så må det trekkes fra søk gjort fra roboter som Google etc. Vi arbeider med å få filtrert ut nøyaktig antall sidevisninger gjort fra robotene, men tallet ligger på omlag 1.2 til 1.4 millioner sider. Derfor er vår reelle sidevisninger for våre brukere på ca 6.5-6.7 visninger per mnd.

1.434 nye annonser på bruktmarkedet
6.827 nye bilder på bildekritikken/bildegalleriet.
26.347 nye kommentarer på bildekritikken/bildegalleriet.
6.428 nye innlegg på diskusjonssidene
959 nye brukere
Per 14.11.2006:

53.843 registrerte medlemmer

En unik ting med foto.nos statistikk er bruken av sidene gjennom hele dagen og i helgene. Se grafen for fordeling av bruken gjennom døgnet. Det er den vanlige toppen midt på dagen, men med topp også på kveldene. Samtidig er antall sidevisninger per besøk veldig høy i forhold til gjennomsnittet for nettsteder generelt, noe som viser at vi har veldig loyale brukere!
Treff på Foto.no fordelt på klokkeslett -
Treff på Foto.no fordelt på klokkeslett
 Damian Heinisch -
Damian Heinisch

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu