Nytt fra Foto.no

Vi har blant annet fått både Nikon Pro-avtale og en webansvarlig som er helt sjef.
Ny Websjef
Først må vi få presentere Morten Wessel Nybrott, vår nye websjef. Som de fleste andre nye på foto.no kommer også han fra Scandinavian Photo, der han hadde tilsvarende stilling.

Morten er drivende dyktig på å få websider til å fungere, til å få alle tekniske løsninger på plass og gjøre at vi blir synlige på søkemotorer. Siden han også har lang fartstid fra Posten, vet han hvordan man skal få de beste avtalene og den beste servicen derfra.

På privaten er Morten opptatt av foto, droner og ikke minst sin motorsykkel som han titt og ofte er å se på (unntatt på denne tiden av året.

Vi ønsker Morten velkommen på laget!

Nikon Pro-avtale
Enkelte har lurt på hvorfor det har vært så lite Nikon i nettbutikken vår. Det er rett og slett fordi det har tatt tid å få på plass de nødvendige avtalene. Men nå er de på plass, og vi kan selge alle Nikon fotoprodukter. Det meste skal være på plass i nettbutikken, og mye er også allerede på lager.

Nettbutikken på Facebook
For å ikke blande redaksjonelt og kommersielt stoff, har vi opprettet en egen Facebook-side for nettbutikken. Der vil det komme nyheter, tilbud, litt dagligdagse småsaker og annet som kan være av interesse. Den gamle Facebooksiden vil fortsatt dekke det redaksjonelle og ting som skjer her på huset.

Leiefinansiering
Hvis du har et foretak, kan vi tilby deg leiefinansiering. Det betyr at i stedet for å betale et stort beløp ved kjøp, betaler du et månedlig, forutsigbart beløp og bedrer dermed likviditeten din. Det blir enkelt å oppgradere utstyret i leieperioden og det følger med en utstyrsforsikring med god dekning og lav egenandel.
Her finner du mer informasjon om leiefinansieringen.

Nyttårskampanje
Så har vi en liten nyttårskampanje på gang. Den finner du mer om her.
 -
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu