Vi ønsker to nye medarbeidere velkommen

I dag får vi to nye kolleger på foto.no. De er, på hver sin måte, kjente fjes for mange.
Begge våre to nye kolleger, Lotte Sejersted og Linus Börjes vil jobbe med å styrke og bygge opp butikken, og bidrar med erfaring og kompetanse som også kan komme redaksjonen til nytte.

Linus Börjes kjenner du kanskje fra bransjen fra før. Han har jobbet 5 år med å byge opp videoavdelingen hos Interfoto, og da vi hørte at han var ledig på markedet, var vi ikke sene om å kontakte ham, og var svært fornøyde da han sa ja til å begynne hos oss når pappapermen var over, og det er i dag.

Foto.no har ligget litt etter på video fram til nå, men det skal Linus gjøre noe med. -Det er er ikke mange gode forhandlere på proff video i Oslo nå, så et sted med hyggelige folk, god service og fine lokaler bør det være et marked for, sier Linus når vi spør om målsettingen hans.

Foto.no håper å raskt få på plass en videoavdeling som dekker behovene for både entusiaster og profesjonelle, med kameraer, selvfølgelig, men også med alle smådelene man trenger, og ikke minst å kunne hjelpe til å finne løsninger på de utfordringene brukerne møter daglig.

Noe av motivasjonen for å begynne her var å få være med å bygge opp noe fra bunnen av, og siden han har gjort dette før, vet han hva som funker og ikke funker.

Linus har studert lyd og musikk, jobbet med det og samtidig vært musiker i ca. 25 år. – Lyd og bilder/video er veldig mye det samme. Det dreier seg om å konvertere en analog verden til et digitalt signal på best mulig måte. Derfor er både utdannelsen og erfaringen min svært relevant for det jeg skal jobbe med.

Lotte Sejersted er ikke et kjent navn fra norsk fotobransje, men til gjengjeld fra internasjonal alpin. Hun har vært på landslaget i alpint i en årrekke, med medaljer i store mesterskap å vise til. Etter mange skader la hun opp i vår, og hva er da mer naturlig enn å dyrke fotointeressen videre.

Lotte har gått et semester på Bilder Nordic School of Photography, men avbrøt etter ett semester på grunn av idrettskarrieren. Fra neste år skal hun fortsette der hun slapp sist, og jobber fulltid hos oss fram til da, og deltid mens hun studerer.

Når vi spør om hun ønsker å bli fotograf, svarer hun fort ja, men presiserer at det andre ting man også kan bruke en slik utdannelse til. -Jeg må finne min egen vei litt mens jeg studerer. I mellomtiden passer det bra å jobbe i fotobransjen.

Vi ønsker å bruke henne til å styrke bildeproduksjonen vår, samtidig som hun kan bidra på en rekke andre områder. Med spesiell interesse for portretter og mote, vil jo lys være et aktuelt område. Med litt flaks kan vi kanskje få brukt henne i redaksjonen av og til også.

-Jeg har vært fotointeressert i mange år, litt til og fra. Det dalte litt da mobilkameraene begynte å bli bra, men de siste årene har interessen tatt seg opp igjen, og det er veldig spennende å få jobbe med foto. Til nå har jeg jo bare drevet med alpint, og ikke hatt noen vanlig jobb, forteller Lotte.

Vi ønsker dem begge velkommen hit til oss, og gleder oss naturligvis til å få nytt blod inn i organisasjonen.
 -
Linus Börjes
 -
Lotte Sejersted

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu