Foto.no holder åpen dag hver tirsdag

Her blir det bare å komme ramlende inn på vei hjem fra jobb for å lære noe nytt
De siste årene har vi hatt en lang rekke arrangementer for fotointeresserte. Felles for de fleste er at de har vært gratis, men krevd påmelding, så vi ikke får flere inn dørene enn vi har plass til.

Nå starter vi et nytt prosjekt vi kaller Åpen tirsdag, der du ikke trenger å melde deg på. Hver tirsdag fra 16.30-17.30 har vi et arrangement. Det kan være et foredrag, en visning av nye produkter små kurs eller hva som helst egentlig.

Det koster ingenting, og siden du ikke trenger å melde deg på, kan du velge å komme innom bare for å se om det er av interesse, og du trenger ikke bestemme deg lenge i forveien. Har du tid er det kjempehyggelig om du tar turen. Vi serverer kaffe.

Arrangementet er i galleriet som er tvers over gangen fra butikken vår i Barcode.

Til mange av rundene vil vi få hjelp av leverandører, som naturligvis har et ønske om å fronte sine produkter, men poenget med disse samlingene er å øke interessen for foto og få interesserte til å møtes.

Starter tirsdag 28. januar
Først arrangement er tirsdag førstkommende, 28. januar kl 16.30. Da får vi besøk av distributøren Focus Nordic som skal ha gimbal-time med presentasjon av Zhiyun og hvordan de brukes.

Vi legger ikke opp et program for lang tid framover, for vi ønsker å kunne ha dager med ferske nyheter vi ikke vet om ennå.
Men følg med på kurssidene våre, så ser du alltid hva som skjer kommende tirsdag, eller meld deg på nyhetsbrevet vårt.

 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu