Stor vårmesse hos Foto.no

Det blir en uke tettpakket med arrangementer, stands, full fart og gode tilbud i Barcode 16.-21. mars. OPPDATERING: Store endringer i programmet!
På grunn av smittefare, har vi gjort store endringer i programmet. Les mer her.


I butikken i Barcode arrangerer vi vår årlige vårmesse fra 16.-21. mars. Vi har fått tak i en rekke viktige fotografer, som er hentet inn for å gi oss spennende historier, kreativ inspirasjon og påfyll av kunnskap en hel uke til ende. Du vil finne kjente navn som Johnny Haglund og Kai Jensen, men også aktuelle navn som Torkil Færø (Kamerakuren) og Wenche Dahle (I lyset fra et hav). Det blir internasjonalt besøk av Knut Koivisto, Vee Speers og Lieve Blancquaert, blant andre. Det er både kurs, foredrag og workshops på programmet.

Fullt program for uka ligger tilgjengelig her.

En lang rekke leverandører fra inn- og utland vil være på plass hele uka for å vise fram nye og spennende produkter samt svare på intrikate spørsmål fra interesserte besøkende. Mange av dem vil kjøre produktdemonstrasjoner, og publikum vil selv kunne gjøre enkel testing. For å få plass til både foredrag og leverandører tar vi i bruk hele området ved butikken. Både galleriet og området utenfor, i tillegg til selve butikken vil være full av aktivitet. Det blir med andre ord et stort område, med mye som skjer, hele uka.

Som det passer seg på en slik messe blir det naturligvis også en rekke messetilbud, og i år er tilbudene bedre enn vi har kunnet tilby på lang tid.
Messetilbudene blir offentliggjort rett i forkant av messen.

Messen varer fra mandag 16. mars til og med lørdag 21. mars i hele butikkens åpningstid, kl. 10-18 på hverdager og 10-17 på lørdag. Enkelte arrangementer kan gå utover disse tidene. Messetilbudene gjelder fra søndag 15. mars (på nett) til og med mandag 23. mars.

 -
 -
Kurs- og foredragsholdere til messen.

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu