Fotopodden runder 100.000 avspillinger

De som sa at man ikke kan lytte til foto, må bite i det sure eplet. På ett år har Fotopodden hatt over 100.000 lyttinger og lytterskaren øker fra uke til uke.
Fotopodden er en podcast om alt som har med fotografi, videografi og kamerautstyr å gjøre. På Foto.no sin podcast finnes episoder om alt fra utstyrsnerding til spennende fotorelaterte historier, fotografintervjuer, utstyrstips og inspirasjon.

«Fotopodden er en podcast fra Foto.no og alle hos oss stiller opp og bidrar med ideer og innspill. Men det er Thomas Brun hos oss som har utviklet visjonen, bygget studio og fått inn podcast-gjester, så det er takket være hans grundige innsats at Fotopodden har blitt en så stor suksess på bare ett år. Dette er en satsning som Foto.no definitivt skal videreutvikle,» sier Karen Norton, markedssjef i Foto.no.

Noe av suksessoppskriften hos Foto.no er at det er kort vei fra idé til gjennomføring. Har noen en god idé, stiller hele organisasjonen seg bak og alle bidrar som best de kan og hjelper til der det trengs. Å drive podcast er nemlig nitidig arbeid. Det er mange detaljer å holde styr på både under planlegging, opptak og redigering.

«Å drive en podcast er krevende, men også utrolig moro. Jeg kan prate om temaer jeg brenner for og ikke minst får jeg besøk i studio av så mange spennende og trivelige gjester. Det er inspirerende med så positive lyttertall og jeg gleder meg til fortsettelsen,» sier Thomas Brun som er podcast-ansvarlig hos Foto.no

Den første episoden ble sendt 16. juni 2019. Pr. 13. juli 2020 er i alt 44 episoder lagt ut. Foto.no sprudler av nye ideer og satser på mange flere i årene som kommer.

Nettside: fotopodden.no
Fotopodden - Programlederne Thomas Brun og Erik Faarlund
Programlederne Thomas Brun og Erik Faarlund
Fotopodden
Fotopodden - Podcastsendingene tas opp i studioet på Skøyen
Podcastsendingene tas opp i studioet på Skøyen
Fotopodden
Fotopodden - Nyeste episode er med fotograf Pål Laukli
Nyeste episode er med fotograf Pål Laukli
Fotopodden

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu