Månedens bilde på ny plattform

Vi kjører i gang en ny runde av månedens bilde, men denne gangen er ting litt annerledes.
Vi jobber med å fase ut det gamle datasystemet, og starter nå med å flytte konkurransen over på ny plattform. Du finner alle konkurranser vi arrangerer på konkurranse.foto.no.

Du finner den informasjonen du trenger der, men noe av det som er nytt er at du ikke trenger å være logget inn for å delta. Etter innsendingsperioden, blir det som vanlig avstemning. Når den starter, kan du stemme på inntil 10 bilder.

Hvis to flere bilder får likt antall stemmer på førsteplass, vil en jury fra Foto.no avgjøre hvem som får premien.

Jeg vil være bortreist i tre uker fra i kveld, men hvis dere lurer på noe om konkurransen, send en epost til marked@foto.no. Der er det noen som kan svare dere.

Tema
Temaet er «Fritt motiv», så finn fram dine beste bilder og last opp. Du kan bidra med inntil 4 bilder denne gangen.

Bildene skal ikke være merket med fotografens navn. Vi ønsker heller ikke bilder som ligger ute på Foto.no, da det gjør det lett å identifisere fotografen. Vi godtar ikke bilder som tidligere har vært blant topp 10 i Månedens bilde her på Foto.no. Dette har det vært syndet en del mot, og vi kommer til å diskvalifisere bilder som ikke skulle vært med.

Til konkurransen
Foto: Edle Erøy - Gold
Gold
Foto: Edle Erøy
Vinner av Fritt motiv, desember 2021

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Erik F.
Vi skal skru av muligheten til å se anntall stemmer. Vi kommer også til å justere litt på andre parametre. Man kan stemme på eget bilde, men man skal ikke kunne gjøre det mer enn én gang.

Vi har noen dager på oss før neste runde starter. Har dere gode innspill, så send dem gjerne til meg på epost, erik@foto.no.
25.9
Roar B.
Ja, faktisk mulig å stemme på egne bilder, har prøvd, fungerte som pokker.
All ære til nye initiativ på dotten. Men et opplegg med å kunne legge egne stemmer til egne bilder samt se poengstillinga underveis det blir for dumt.
Å gå tilbake til ordninga med nøytral jury, slik det engang var vil være det mest rettferdige for alle parter. Og mye mer spennende og interessant.
19.9
Kari L.
Å gi 10 stemmer til samme bilde, særlig sitt eget, kan umulig ha vært meningen, så det bør gjøres om!
Å se antall stemmer når avstemmingen er over derimot, er en god idé.
18.9
Rune Edvin H.
Var det forresten meningen at det skulle være mulig å stemme flere ganger på samme bilde, samt på sine egne bilder?
18.9
Rune Edvin H.
En liten ting til - i tillegg til å ta vekk visning av antall stemmer i avstemningsperioden ville det også være fint å få standardsorteringen til å være "tilfeldig" istedenfor siste innlagte. Det kan hende det er rent tilfeldig, men ved første øyekast kan det se ut som om det er en fordel å levere bilder sist da stemmetettheten er større i topp enn i bunn av lista.
18.9
Roar B.
Enig med Rune Edvin hvis det medfører riktighet dette med synlig stemmegivning i 'stemmeperioden'. Som selvsagt kan medvirke og favorisere det endelige sluttresultatet.
18.9
Kari L.
Ingen kommentar til artikkelen, men til bildene i konkurransen Månedens bilde.
Hva er greia med å skrive bildetittel på engelsk når det engelske ordet ikke har noen andre konnotasjoner enn det norske?
Blir f.x. ganske teit å bruke Jump, Teak Bridge eller Untitled istedenfor Hopp, Teakbru og Uten tittel, syns jeg.


15.9
Rune Edvin H.
Fin løsning, men det er ut som om det er mulig å se antall stemmer per bilde underveis i avstemningen. Jeg blir i alle fall litt påvirket av sånt når jeg stemmer, så om det er rett - er det da mulig å fjerne visningen av dette før avstemningen er ferdig?
12.9
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu