Ta coverfotoet til den nye plata til bandet Skambankt

Plateselskapet Indie Recordings utlyser fotokonkurranse i samarbeid med Foto.no. Vinn ære og berømmelse, fete premier, og ikke minst, bildet ditt på platecoveret og masse merchandise.
Skambankt er et rockeband fra Jæren, og har gitt ut plater siden 2004. I 2009 var de nominert til Spellemannsprisen for plata Hardt regn, og varmet samme år opp for AC/DC på Valle Hovin. Bandet fikk Spotify-prisen, årets innovatør, i januar 2014 for promoteringen av singelen «Voodoo» fra albumet Sirene.

Nå skal de utgi et nytt album, og for å gjøre ting litt annerledes enn ellers, inviterer de til fotokonkurranse for det nye coveret til plata Jærtegn.

For å delta, må du ta et bilde med tema «Jærtegn». Bildet lastes opp på Facebook eller Instagram med emneknagg #Skambanktfoto. Fristen for deltakelse er allerede 3. november, så det er bare å kaste seg over det med en gang. Temaet kan tolkes ganske fritt, og det er ikke lagt noen føringer for hva slags motiv det skal være, men det skal være et fotografi.

Et jærtegn er et annet ord for varsel eller tegn, et såkalt omen på engelsk. I allmenn forstand, som oftest forstått som et illevarslende, negativt eller skjebnesvangert lys.

Kort tid etter fristen er utløpt, vil en jury, bestående av representanter fra Foto.no og Indie Recordings, kåre et vinnerbilde.

Vinneren får naturligvis bildet sitt på platecoveret og på diverse merchandise. I tillegg kan vi nevne følgende premer:
• Pengepremie på 3000 kroner.
• Canon EOS M50 kamera med objektiv og bag.
• Møte med bandet
• To billetter til konsert med Skambankt
• Signerte LP-plater
• T-Skjorter og annen merchandise


Foto.no vil også invitere et antall deltakere til et arrangement med intimkonsert, og utstilling med de 10 beste bildene fra konkurransen.

Ved å delta i konkurransen bekrefter du at det er du selv om har tatt bildet, og har alle rettigheter til det. Vinneren må samtykke til at Skambankt og Indie Recordings fritt kan bruket bildet, også kommersielt. Fotografen blir naturligvis kreditert med navn når bildet brukes.
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Erik F.
Det virker som juryen fortsatt er ute. Jeg vet ikke hva som gjør at det tar så lang tid. Jeg offentliggjør vinneren straks den foreligger.
16.11.2020
jon b.
Hei, er det satt noen dato på avgjørelse her??
Mvh
Jon
14.11.2020
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu