Ny måned og ny konkurranse

Vi starter opp en ny runde med «Månedens bilde». Denne gangen er temaet Vinterlys.
Send inn dine beste bilder av vinterlys, og vær med i konkurransen vår. Førstepremien er et gavekort på 2000 kroner, og vinnerbildet utstilt i butikken.

Innsendingsfristen er 12. desember.

Bildene skal ikke være merket med fotografens navn. Vi ønsker heller ikke bilder som ligger ute på Foto.no, da det gjør det lett å identifisere fotografen. Vi godtar heller ikke bilder som tidligere har vært blant topp 10 i Månedens bilde her på Foto.no.

Siden sist har vi gjort en liten endring i konkurransereglene. Vi har et ønske om å promotere konkurransen litt bredere, derfor vil vi gjerne ha mulighet til å vise noen av bildene i promotering av konkurransen, ikke bare i redaksjonell omtale.

Gå hit for å delta og for fullstendige, oppdaterte konkurranseregler.

Fra 13.desember kan du stemme på dine favoritter og bildet med flest stemmer vinner premien, og får bildet utstilt i butikken.

I tillegg trekker vi alltid en heldig person som får et gavekort på 500 kroner som takk for deltakelsen. Med deltakelse mener vi enten å sende inn bilde eller avgi stemme. Det betyr at du kan vinne bare ved å delta eller bare ved å stemme, men gjør gjerne begge deler.

Foto: Harald Naper - Vinterlys
Vinterlys
Foto: Harald Naper
4.-plass i tema Vinterlys, januar 2020.

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu