Vi fortsetter med konkurransen Månedens bilde

En dag forsinket, men vi starter nå en ny runde med Månedens bilde. Temaet er Mørke.
Send inn dine beste bilder av Mørke, og vær med i konkurransen vår. Førstepremien er et gavekort på 2000 kroner, og vinnerbildet utstilt i butikken.

Innsendingsfristen er 12. januar.

Bildene skal ikke være merket med fotografens navn. Vi ønsker heller ikke bilder som ligger ute på Foto.no, da det gjør det lett å identifisere fotografen. Vi godtar heller ikke bilder som tidligere har vært blant topp 10 i Månedens bilde her på Foto.no.

I desemeber gjorde vi en liten endring i konkurransereglene. Vi har et ønske om å promotere konkurransen litt bredere, derfor vil vi gjerne ha mulighet til å vise noen av bildene i promotering av konkurransen, ikke bare i redaksjonell omtale.

Gå hit for å delta og for fullstendige, oppdaterte konkurranseregler.

Fra 13.januar kan du stemme på dine favoritter, og bildet med flest stemmer vinner premien, og får bildet utstilt i butikken.

I tillegg trekker vi alltid en heldig person som får et gavekort på 500 kroner som takk for deltakelsen. Med deltakelse mener vi enten å sende inn bilde eller avgi stemme. Det betyr at du kan vinne bare ved å delta eller bare ved å stemme, men gjør gjerne begge deler.
Foto: Morten Tellefsen - Black umbrellas
Black umbrellas
Foto: Morten Tellefsen
Vinner av fritt motiv 2019

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu