Ny konkurranse og nytt tema

En ny runde med måneden bilde er i gang. Temaet denne gangen er Fugl.
Etter å ha gjenbrukt de vanlige temaene mange ganger, bytter vi nå av og til ut med nye. Det betyr ikke at de gamle temaene er borte for alltid, men vi trenger litt variasjon.

Denne gangen er temaet fugl. Fuglebilder er flott, men det er også åpent for andre motiver som kan omfattes av temaet, hvis du har noe sånt.

Førstepremien er et gavekort på 2000 kroner, og vinnerbildet utstilt i butikken.

Innsendingsfristen er 12 mai.

Bildene skal ikke være merket med fotografens navn. Vi ønsker heller ikke bilder som ligger ute på Foto.no, da det gjør det lett å identifisere fotografen. Vi godtar heller ikke bilder som tidligere har vært blant topp 10 i Månedens bilde her på Foto.no. Dette har det vært syndet en del med i senere tid, og vi kommer til å bli flinkere til å diskvalifisere bilder som ikke skulle vært med.

I desember gjorde vi en liten endring i konkurransereglene. Vi har et ønske om å promotere konkurransen litt bredere, derfor vil vi gjerne ha mulighet til å vise noen av bildene i promotering av konkurransen, ikke bare i redaksjonell omtale.


Gå hit for å delta og for fullstendige, oppdaterte konkurranseregler.


Fra 13. mai kan du stemme på dine favoritter, og bildet med flest stemmer vinner premien, og får bildet utstilt i butikken.

I tillegg trekker vi alltid en heldig person som får et gavekort på 500 kroner som takk for deltakelsen. Med deltakelse mener vi enten å sende inn bilde eller avgi stemme. Det betyr at du kan vinne bare ved å delta eller bare ved å stemme, men gjør gjerne begge deler.
Foto: Erik Faarlund -
Foto: Erik Faarlund

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu