Siste konkurranserunde i år

Første desember betyr ikke bare start på julekalendere av alle slag, men også på siste runde for i år av konkurransen vår «Månedens bilde». Denne gangen er det fritt motiv.
Vi kjører i gang med alle deltakernes favorittema, fritt motiv. Her kan du finne fram dine aller beste bilder og laste opp. Du kan også gå ut og ta noen nye blinkskudd hvis du foretrekker det. Så lenge du laster dem opp senest 12. desember.

Førstepremien er, som vanlig, et gavekort på 2000 kroner, og vi trekker en tilfeldig deltaker som får et gavekort på 500 kroner som takk for innsatsen. Det kan være en som bidrar med bilder, eller ved å avgi stemme.

Det er bare medlemmer på Foto.no som kan delta, men det er lett (og gratis) å bli medlem, og helt gratis er det også.

Bildene skal ikke være merket med fotografens navn. Vi ønsker heller ikke bilder som ligger ute på Foto.no, da det gjør det lett å identifisere fotografen. Vi godtar ikke bilder som tidligere har vært blant topp 10 i Månedens bilde her på Foto.no. Dette har det vært syndet en del med i senere tid, og vi kommer til å bli flinkere til å diskvalifisere bilder som ikke skulle vært med.

Gå hit for å delta og for fullstendige, oppdaterte konkurranseregler.
Foto: Andre Berli - Blodig fiske
Blodig fiske
Foto: Andre Berli
Vinner av Fritt motiv, mars 2021

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu