Vant Mac med rått MC-bilde!

Han tok sitt første autofile bilde noensinne, sendte det inn på gjørs – og stakk av med storpremien i Autofilkonkurransen 2009!
– Helt utrolig! Det er den første konkurransen jeg noensinne har deltatt i, og jeg hadde aldri drømt om å vinne, sier Per Marius Didriksen (33) idet han blir overrakt den flotte premien – en kraftig Apple MacPro med 24-tommers skjerm.

Egentlig skulle premien leveres med en 20-tommer, men Apple og Roar Sandvik hos FotoVideo slo ekstra på stortromma i Autofil og foto.nos store fotokonkurranse.
Vinnerbildet er et skue av råskap og lekre linjer. Juryens begrunnelse legger særlig vekt på den flotte komposisjonen og lysarbeidet.

– Bildet er helt rått og har et veldig godt sug! Fotografisk har han brukt en Sigma vidvinkel som forsterker det enorme bakdekket, og dermed har han greid å få fram den ekstreme opplevelsen og råskapen som bor i sykkelen. Fargene og den kreative blitzbruken skaper en stemning som gjør at du nesten kan høre sykkelen går, sier juryformann CF Wesenberg, gründer av foto.no.

Elsker MC.
Per Marius elsker alt som durer og går, men har aldri tatt særlig med bilder av lidenskapen.
– Jeg kjører motorsykkel selv, og bestemte meg først for å ta et bilde med min egen sykkel – en Honda CBR 1100 XX. Men jeg fant fort ut at den ble for kjedelig. Sykkelen på bildet så jeg først på Oslo Open. Jeg kontaktet eieren, som stilte gladelig opp. Så tok jeg bildet i et parkeringshus på jobben, og sendte det inn til Autofil-konkurransen for moro skyld, ler Per Marius.

Til daglig er Fauskeværingen å finne som pasientfotograf på Radiumhospitalet i Oslo. Her jobber han med dokumentasjon, interninformasjon og grafisk design.
– Jeg har alltid hatt lyst til å livnære meg som fotograf, og har tatt en del motebilder, sier han og kjæler med den flotte Macintosh-maskinen.

Gamle-Macen streiket.
– En svinbra premie! Da dere ringte og fortalte at jeg var den store vinneren av årets konkurranse, fikk jeg nesten sjokk. Dette kunne ikke passet bedre. Bare noen dager før hadde nemlig skjermen på min bærbare Mac gått dukken! sier den lykkelige vinneren, som nå har fått skikkelig smaken på autofile bilder.
– Jeg har lyst til å ”gjennomfotografere” en fargerik, gammel amerikaner. Det kunne blitt skikkelig kult!
Se ikke bort ifra at de bildene kan dukke opp i Autofil eller på foto.no!
Katrine Fagerlid, Kolonihaven  -
Katrine Fagerlid, Kolonihaven
HURRAGUTTER: Sjefredaktør Espen Stensrud i Autofil (t.v.), Roar Sandvik i Fotovideo.no og CF Wesenberg i Foto.no kunne gratulere vinneren Per Marius Didriksen med en flunkende ny Apple MacPro med 24-tommers LED-skjerm. Premien har en verdi på hele 28 780 kroner.
Katrine Fagerlid, Kolonihaven  -
Katrine Fagerlid, Kolonihaven
Katrine Fagerlid, Kolonihaven  -
Katrine Fagerlid, Kolonihaven

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Per D.
Tusen takk folkens! :-D
3.2.2010
Nina N.
gratulerer så masse.det var bare kjempe bra.
2.2.2010
Roger H.
Kraftfullt komponert, veldig bra.
2.2.2010
Geir D.
Grattis!
knall bilde
2.2.2010
Henrik T.
Råtøft! Grattis til vinneren!

-
Henrik
2.2.2010
Ole Reidar M.
Gratulerer. Fantastisk bilde!
1.2.2010
Frank H.
Gratulerer så mye til vinneren!!!
1.2.2010
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu