Terje Sylte vant

Etter 4 runder og 1800 innsendte bilder så var det Terje Sylte fra Molde som vant BioFotos fotokonkurranse 2009/2010.
PRESSEMELDING:

Etter 4 runder og 1800 innsendte bilder så var det Terje Sylte fra Molde som vant BioFotos fotokonkurranse 2009/2010. Premien er en 8 dagers tur med Hurtigrute skipet Fram, på vestkysten av Svalbard. Premien er sponset av Spitsbergen Travel. Terje har også gitt premier til fotokonkurransen. Nr 2 (John Colbensen) og Nr 3 (Robin Jensen) får to døgn i et av fotoskjulene til Terje Sylte.

I siste runde var det John Colbensen fra Skodje som hadde det beste bildet, som han har kaldt - Åpenbaringen. Anne Øverås fra Sandnes fikk flest poeng i denne runden.

Det har vært stor intresse rundt fotokonkurransen i år. Tilsammen er det sendt inn i overkant av 1800 bilder fra 167 BioFotomedlemmer. I år har det ikke vært samme jury til alle rundene. Guttorm Næss, Ove Bergersen, Svein Grønvold, Jostein Øksne Geir Midtgaard, Espen Bratlie, Kai Jensen, Torbjørn Martinsen, Baard Næss og Rolf Støa har stilt vellvillig opp på forskjellige jurymøter. Det har vært satt fokus på å få så stor spredning som mulig

Årets konkurranse er ikke helt over enda. De 5 beste bildene fra hver runde går videre til konkurransen "Årets bilde". Denne kåringen skjer på landsmøte helgen 7. - 9. mai på Hamar. Medlemmene som møter opp stemmer fram Årets bilde.

BioFotos fotokonkurranse starter opp igjen til høsten. Vi håper at vi klarer å skaffe bra premier og at det blir stor oppslutning om konkurransen. Ha en fin fotosommer.

Terje Sylte - Hare hopp
Hare hopp
Terje Sylte
John Colbensen - Åpenbaringen
Åpenbaringen
John Colbensen
Anne Øverås - Sangsvaner
Sangsvaner
Anne Øverås

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu