Årets BioFoto Bilde 2010

Deltakerne på Landstreffet 2010 stemte i år også fram "Årets BioFoto Bilde"
PRESSEMELDING:

Som vanlig så går de fem beste bildene fra hver av de fire rundene av BioFotos fotokonkurranse videre til kåringen av Årets Bilde. Selve kåringen skjer på Landsmøte, som i år ble avholdt på Stange 7.-9. Mai.

De frammøtte hadde 20 bilder å velge mellom, som Japan Photo hadde skrevet ut for BioFoto. Bildene var stilt ut i et eget rom slik at deltakerne kunne betrakte bildene.

"Åpenbaringen" av John Colbensen fra Skodje, fikk flest stemmer og vant konkurransen. Premien var to døgn i fotosjul hos Terje Sylte.

I tilegg til å vinne konkurransen om årets bilde har John Colbensen levert mange flotte bilder til hovedkonkurranse. To av de fire rundene ble vunnet av hans bilder. John kom på andre plass i hovedkonkurransen og vant da også to døgn i fotosjul hos Terje Sylte.

Gratulasjonene går både til John Colbensen fra Skodje og alle andre som deltok. Ny konkurranse starter til høsten igjen. Denne konkurransen er åpen for alle BioFotos medlemmer. Er du ikke medlem enda så er den enkleste måten å fylle ut skjemaet på http://www.biofoto.no/nyttmedlem.asp

Ha en fin fotosommer.

John Sandøy
Sekretær BioFoto
biofoto@biofoto.no
www.biofoto.no
John Colbensen - Åpenbaringen
Åpenbaringen
John Colbensen
Årets BioFoto bilde 2010

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
eyolf martin j.
spennende at john trodde på stor bredde i lyse og mørke partier.. som ofte lettvint gis negative kritiske kommentarer til.
29.5.2010
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu