Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Oppdag Oslo med kamera!

Fotoworkshop i Oslo: Bli med på en annerledes og inspirerede fotoworkshop hvor du utfordres til å se Oslo på nye måter – gjennom ditt eget kamera. I løpet av en helg utforsker vi bylandskapet og menneskene i Oslo og du blir utfordret på din fotografiske kreativitet fra start til mål. Denne workshopen spesielt bra hvis du føler at fotograferingen din har lett for å gå i vante spor. [Oslo, 5.–6. desember 2020.]
Målet med denne workshopen er at du skal finne ny inspirasjon og utvikle deg kreativt innen fotografering i urbant landskap, enten det er mennesker til stede i bildene eller ikke. Opplegget passer fint for deg som ikke er spesielt interessert i teknikk men bare vil ta spennende og interessante bilder av omgivelsene. Du kan bruke digitalt kamera (speilrefleks, speilløst eller kompaktkamera), analogt kamera eller mobilkamera. Du velger selv.

Jeg er sammen med deltakergruppen hele tiden og gir veiledning og kreative innspill underveis. Dersom du ønsker å jobbe for deg selv deler av tiden er det naturligvis helt greit. I løpet av helgen får du også lære spennene teknikker og kreative innfallsvinkler på fotoredigering med Snapseed (på mobil/nettbrett). Her ligger det garantert mange overraskelser og venter – og det er samtidig veldig enkelt.

TILBAKEMELDINGER FRA TIDLIGERE KURSDELTAKERE
“Koste meg ordentlig! Om det passer så er det slett ikke umulig at jeg deltar på et annet senere, dyktig formidler, bra opplegg. ”
— Tidligere kursdeltaker
“Inspirerende workshop hvor jeg faktisk oppdaget nye steder i Oslo, fikk masse god veiledning fortløpende. ”
— Tidligere kursdeltaker

Velkommen til en spennende, uforutsigbar, morsom og annerledes fotoworkshop.

Les mer om workshopen her:
http://www.fotografjoachimsen.no/fotokurs/2020/oppdag-osl...ra-12-2020
©Bjørn Joachimsen - Oppdag Oslo med kamera!
Oppdag Oslo med kamera!
©Bjørn Joachimsen
©Bjørn Joachimsen - Oppdag Oslo med kamera!
Oppdag Oslo med kamera!
©Bjørn Joachimsen
©Bjørn Joachimsen - Oppdag Oslo med kamera!
Oppdag Oslo med kamera!
©Bjørn Joachimsen

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu