Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Det er så tynt, lyset

Du er lidenskaplig interessert i fotografering. Du vil gjerne utvikle deg videre og finne eller rendyrke ditt eget uttrykk. Velkommen til Masterclass workshop med Morten Løberg.
Noen fotografer har lykkes så godt med dette at bildet i seg selv er signaturen deres.

Gjennom foredrag, film, bildevurderinger, egen fotografering, øvelser og tilbakemeldinger får du inspirasjon og konkrete råd om hvordan du lodder dybden og utvikler ditt eget, personlige bildeuttrykk. Morten skal med utgangspunkt i sine egne arbeider og hvordan andre fotografer arbeider med sitt personlige uttrykk, vise hvordan du kan definere dine egne mål og se hvilke grep som kan være nyttige for å nå målet. Du kommer til å fotografere selv og få tilbakemeldinger både i plenum og i en en-til-en setting. Regn med å bli utfordret!

Morten er kjent for å dyrke en minimalistisk bildestil. «Hvor lite kan et bilde inneholde, og samtidig fortelle noe?», spurte fotograf Leif Preus da han stilte ut Mortens bilder i Preus fotomuseum for 40 år siden. Det skulle bli en avgjørende anerkjennesle. «Hva skal man si om en fotograf som nesten utsletter sitt eget uttrykk?», spør kunstkritiker Lars Elton.

Morten har 50 års fartstid som fotograf og billedkunstner og har stor og bred kunnskap om fotografi og teknikker. Han ble tidlig antatt på Høstutstillingen og Østlandsutstillingen, har hatt nærmere 30 separatutstillinger og har deltatt på enda flere gruppe- og kollektivutstillinger. Mange vil også kjenne ham som mangeårig medarbeider i tidsskriftet Fotografi, som tidligere redaktør for Fotografi.no og som en uredd debattant, men nå arbeider han hovedsaklig med egne kunstprosjekter og som kursholder – også i hvordan utvikle et personlig uttrykk i bildene.

Her får du garantert mye inspirasjon og mange impulser, råd og ærlige tilbakemeldinger i en sosial og pittoresk setting. Vi møtes fredag ettermiddag og avslutter søndag ettermiddag.

Se fullstendig program her: http://www.kursfabrikken.no/det-er-sa-tynt-lyset/
Morten M. Løberg -
Morten M. Løberg
Morten M. Løberg -
Morten M. Løberg
Morten M. Løberg -
Morten M. Løberg

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu