Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Nordlys/fuglefoto Workshop 2024

Nordlysfotografering i vinter-Finnmark med snødekte landskap – og tur til Båtsfjord med fotografering av praktær-fugl og stellerand fra flytende kamuflasje.
Turer i vinter-Finnmark bl.a til Båtsfjord med fotografering av praktær-fugl, stellerand mm og barske vinterlandskap underveis. Dette området er kjent som en av de beste lokaliteter for fotografering av disse artene. Mars er erfaringsmessig en god tid for å se og fotografere nordlys + at solaktiviteten nå er sitt høyeste! Landskapene her er verd en reise i seg selv, og ekte fiskevær byr også på spennende motiver! Overnatting skjer på Øytun fhs og på hotell/rorbuer. Mulighet for bearbeiding/ fremkalling av digitalfiler og bildevurdering underveis. 7 dagers workshop. Inkludert i kurset er bl.a tur med RIB med fluktfoto av sjøfugler samt 1 natt/morgen i flytende kamuflasje hvor vi kommer riktig nær praktærfugl, stellers and, havelle m.fl. (Ekstra natt kan bestilles i tillegg).

I Alta fotograferer vi kystlandskap og nordlys – og får med oss starten av Finnmarksløpet, som går av stabelen disse dagene.
I tillegg til mye aktiv tid for fotografering blir det korte innføringer i fuglefotografering, landskap og nattofoto/nordlys, samt tid for bildevurdering og tips til bedre bilder.


Mer info på www.photography.no
Alle fotos: Per Arne Askeland - Praktærfugl
Praktærfugl
Alle fotos: Per Arne Askeland
 -
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu