Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Mentorprogram med Cheryl Newman & gjester vår 2020

Trenger du hjelp og veiledning på egne fotoprosjekt? Gjennom mentorprogrammet ledet av den anerkjente bilderedaktøren og kuratoren Cheryl Newman, vil du få variert veiledning, fokuserte bildediskusjoner, inspirasjon og nyttig input.
Hver helg tar Cheryl med seg en ny gjest som deltar i den kreative diskusjonen – en workshop for deg som ønsker å profesjonalisere din portefølje, videreutvikle et prosjekt eller finne en endelig presentasjonsform på et eksisterende prosjekt!

Workshopen går over fire uker våren 2020, med fire samlingshelger fra 7. mars til 24. mai. Vi starter med en intens kick-off helg hvor du presenterer din nåværende portefølje eller prosjekt og analyserer styrker og svakheter, samt setter et mål for workshopen. I løpet av workshopen vil du oppmuntres til å skyte nytt materiale for å styrke deler av din portefølje og få feedback på dette. Du vil møte en rekke gjester, med Cheryl som det faste leddet gjennom mentorprogrammet. Du vil jobbe med å videreutvikle en distinkt personlig stil, samt presentere ditt arbeid både digitalt, på nett og på print. Avslutningshelgen brukes til å ferdigstille en profesjonell portefølje i bokform som oppfyller kravene til å møte profesjonelle bilderedaktører i det internasjonale markedet.

Vårens gjester er Alys Tomlinson, prisbelønt editorial- og kunstfotograf, Fiona Rogers, Chief Operating Officer for Magnum Photos & grunnlegger av Firecracker, Jonny Briggs, britisk fotograf, og Bruno Ceschel; skribent, kurator, foreleser ved University of the Arts i London og grunnleggeren av Self Publish, Be Happy.
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu