Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Foredrag på nett med Johnny Haglund

Siden vi ikke kan ha foredrag med publikum tilstede, tar vi det heller på nett. 4 runder, med mulighet for å stille spørsmål underveis.
Canon-ambassadør, Johnny Haglund holder en serie med 4 foredrag for oss, siden han ikke kunne komme til vårmessa vår i mars.

Foredragene blir strømmet live på facebook, og du får anledning til å stille spørsmål underveis. Hvis du ikke har anledning til å følge det live, vil de også ligge ute noe tid etterpå, men hvor lenge, vet vi ikke ennå.

Her er program for foredragsserien:

Fredag 24. april 09.00 - Fortelle historier med bilder
Fortelle historier med bilder - Johnny snakker om hvordan han tenker når han skal fortelle sine historier. Han viser eksempler på hvordan den ferdige reportasjen ser ut og hvordan han har jobbet seg frem til resultatet.

Mandag 27. april 09.00 - Å fange mørket
Å fange mørket. Hvordan jobbe i mørke omgivelser uten å ødelegge atmosfæren. Fra grotter og huler, men også fra båtbyggeri i Bangladesh og under bakken i Oslo.

Tirsdag 28. april 09.00 - Med blits ute og inne
Med blits ute og inne. Hvordan Johnny jobber når han bruker blits. Johnny bruker mye blits, men det er hele tiden snakk om utfyllings-blits. Dag, natt eller midt i mellom.

Onsdag 29. april 09.00 - Spennende eventyr, fra Ny Guinea til Himalaya
Johnny tar for seg de mest spennende eventyrene han har gjort. Går helt tilbake til da han reiste fem uker gjennom jungelen på Ny Guinea til da han vandret flere uker i yetiens områder høyt oppe i Himalaya.

Det begynner altså allerede i morgen kl. 09.00. siste foredrag er onsdag neste uke. Og som alltid er det gratis å delta.

Her finner du arrangementet.
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Jon Petter A.
Johnny Haglund er en fantastisk foredragsholder og fotograf! Jeg har hatt gleden av å være tilstede live når han forteller sine historier, og det anbefales på det varmeste. Takk for 4 fine programmer, jeg håper det kommer fler!
30.4
jon b.
For noen bilder! Så bra.
24.4
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu