Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Nettkurs i Photoshop over fire kvelder med Calle Huth

Vil du lære hemmeligheten bak Photoshop? Fotografenes profesjonelle arbeidsverktøy gir fantastiske muligheter i forbedring og etterarbeid på dine bilder – og i dette kurset får du en intensiv introduksjon!
I dag kan man lære stort sett alt fra Youtube – men i dette kurset får du en strukturert gjennomgang av de viktigste verktøyene i Photoshop, samt hands-on veiledning på ditt arbeid fra vår erfarne fotograf og kursholder Calle Huth. Uansett om din motivasjon er å gjøre enkle forbedringer av dine bilder, eller om ambisjonen er å lære profesjonelt etterarbeid, så er dette photoshop-kurset en solid inngangsport.

Blant temaene som gjennomgås er bruk av lag, masker og selektive justeringer, retusj, blending modes, farger, look, grain og overlays – alt du trenger for å skape stilen du ønsker på bildene dine, og grunnlaget for å lære mer om etterarbeid på egenhånd.

Som en ekstra bonus får alle kursdeltagere med seg 10 forskjellige actions og 10 overlays ved kursslutt.

Kurset krever ingen forkunnskaper, men du må være komfortabel med bruk av datamaskin.

Om kursholder
Calle Huth har jobbet som kommersiell og redaksjonell fotograf siden han ble uteksaminert fra skolens fotografutdanning i 2009. Han er spesialisert på still life og portrettering, og har jobbet med flere store kunder som New York Times Magazine, D2, Snøhetta, Gelelmuyden Kiese, Tom Wood, Nike Norge, Røde Kors og Widerøe. Han har undervist i bruk av Photoshop ved skolen siden 2016, og er en populær og kunnskapsrik foreleser. Du kan se mer av Calles arbeider på hans nettside.

Program for kurset
Photoshop-kurset består av fire økter, som går over fire uker. Dette for å kunne teste ut læringen på praktiske oppgaver mellom kurskveldene. Kurskveldene går fra 17.30 – 21.00 over følgende fire tirsdagskvelder:

Tirsdag 2.juni kl 17.30 – 21.00
Raw-converter & Photoshop workspace

Tirsdag 9. juni kl 17.30 – 21.00
Lag og masker

Tirsdag 16. juni kl 17.30 – 21.00
Retusj

Tirsdag 23. juni kl 17.30 – 21.00
Blending modes, farger, grain, overlays & actions
Foto: Alberto Palladino -
Foto: Alberto Palladino

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu