Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Makrofotografering med Terje Skåre 16/6 + 17/6

Dette er et rent praktisk fotokurs i Makrofotografering over to kvelder. Bli med inn i et spennende univers der man glemmer tid og sted!
Som sagt, en hel ny verden av motiver. Når man går så nærme motivet og jobber med de små detaljene får man et helt nytt bilde og en ny komposisjon om man flytter kamera bare noen få cm eller mm til siden, opp eller ned.

Det er utrolig spennende å utforske dette universet som gir stort rom for en lek med linjer, former og farger. Og man kan spille på den ene skarpe detaljen mot alt det uskarpe i resten av bildeflaten. Dette er et motivområde der man virkelig kan slippe kreativiteten løs. Selvsagt kan man velge å la et makrobilde være av det rent dokumenterende slaget – helt fint til sitt bruk, men kanskje vel så spennende er det å gå til den andre enden av skalaen og la kunstneren i deg slippe fram!

Rent praktisk blir det en kort innledning på starten der jeg snakker og forklarer litt om makrofotografering og viser noen bildeeksempler. Så fotograferer vi, på jakt etter spennende detaljer. Jeg bistår den enkelte deltaker etter ønske gjennom hele prosessen – fra å finne motiver og se muligheter til å komponere, stille inn kamera osv. På dag to fortsetter vi fotograferingen med nye motiver. Til slutt setter vi oss ned på et passende sted der vi kan se gjennom bilder, diskutere og summere opp, og gjerne ta en matbit mens vi gjør dette. Målet er to kreative, lærerike og hyggelige kvelder!

For komplett kursinformasjon og påmelding les mer her: http://www.fotograf-skaare.no/makrofotografering-oslo-kamera-klubb/

Her er en oversikt over alle annonserte fotokurs: http://www.fotograf-skaare.no/fotokurs/
fotograf Terje Skåre -
fotograf Terje Skåre
fotograf Terje Skåre -
fotograf Terje Skåre
fotograf Terje Skåre -
fotograf Terje Skåre

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu