Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Fotoworkshop på Ivanssons Bilskrot

Fotoworkshop på Ivanssons Bilskrot: Denne fotoworkshopen er spesielt rettet mot fotointeresserte som ønsker å utvikle seg videre innen komposisjon og fotografisk fortellerteknikk forøvrig. Du vil få tett oppfølging under arbeidet i feltet og målet er å veilede deg til å skape presise og gode komposisjoner. Vi bruker mye tid på hvert bilde og setter sammen bildene til en helhetlig bildefortelling i ettertid. [Båstnäs, 17.–18. juni 2023.]
Målet med denne workshopen er at du skal finne ny inspirasjon og utvikle deg kreativt innen fotografering og oppøve evnen til å ta tydelige valg mht motivvalg og komposisjon i kaotiske omgivelser. Det er nærmest uendelig med motiver på bilskroten og oppgaven blir å finne dine godbiter og få det beste ut av dem. Vi jobber med kameraplassering, flatebruk, kontraster, tekstur, dybdeskarphet og valg av ulike typer optikk for å oppnå den visuelle fortellingen du ønsker å skape,

Målet er ikke å komme tilbake fra bilskroten med flest mulig bilder, men å finne roen til å skape bilder av høy estetisk og teknisk kvalitet.

Du kan bruke digitalt kamera (speilrefleks, speilløst eller kompaktkamera), analogt kamera eller mobilkamera. Du velger selv.

Jeg er sammen med deltakergruppen hele tiden og gir veiledning og kreative innspill underveis. Dersom du ønsker å jobbe for deg selv deler av tiden er det naturligvis helt greit.

På ettermiddagen første kursdag (lørdag) samles vi på felles arbeids/undervisningsrom på Turistgården Töcksfors og går gjennom bildene fra formiddagen. Her kan du få tilbakemeldinger på bildene dine og veiledning/innspill med tanke på fotograferingen neste dag.

Velkommen til en spennende, uforutsigbar, morsom og annerledes fotoworkshop.

Se info på nettsiden:
http://www.fotografjoachimsen.no/fotokurs/2023/06/fotowor...skrot-2023
©Bjørn Joachimsen - Fotoworkshop på Ivanssons bilskrot
Fotoworkshop på Ivanssons bilskrot
©Bjørn Joachimsen
©Bjørn Joachimsen - Fotoworkshop på Ivanssons Bilskrot
Fotoworkshop på Ivanssons Bilskrot
©Bjørn Joachimsen
©Bjørn Joachimsen - Fotoworkshop på Ivanssons bilskrot
Fotoworkshop på Ivanssons bilskrot
©Bjørn Joachimsen

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu