Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Fotoworkshop i Marmorslottet, Svartisen og Láhko nasjonalpark

I Nordland ligger noen av de mest magiske landskapsområder i Europa – Marmorslottet, Láhko nasjonalpark og Svartisen. Marmorslottet er et sant eventyr når det gjelder geologiske formasjoner og Láhko nasjonalpark er en relativt ukjent perle som byr på kilometervis av geologiske kunstverk som er blitt til gjennom tusener og millioner av år. Nasjonalparken er den største forekomsten av alpin karst i Europa– og her kan du vandre rundt med kamera og fange naturens egne kunstverk. Bli med på et fotoeventyr i noe av det mest unike Europa har å by på.
Gjennom denne workshopen kan du få oppleve og fotografere landskapsformer du kanskje ikke trodde var mulig. Store bergflater med fantasiske kurver og mønstre preger fjellvidda Láhko i Salten. Fotomotivene kommer mot deg som en jevn strøm når du vandrer innover i nasjonalparken. Her finnes også canyons, elvegrotter, jordbruer og jettegryter.

Workshopen omfatter en hel dag med fotografering i Marmorslottet i Rana, 2-3 dager i Láhko nasjonalpark, én dag i ved Engenbreen som er en brearm av Svartisen. Denne brearmen strekker seg helt ned mot fjorden og vi jobber med å fotografere i forsvarlig avstand fra brekanten. Vi skal også utforske nabokommunene Gildeskål og Bodø med kamera. Her finnes spektakulære landskapsformer som er lite kjent og vi vil vise deg noen hemmelige fotoskatter.

Workshopen gir det mulighet til å fotografere i områder som ikke er «utfotografert» av fototurister fra hele verden. Du kan få skape unike bilder i en unikt landskap som er relativt uberørt av fototurisme.

Mer info:
http://www.fotografjoachimsen.no/fotokurs/2023-07/worksho...-juli-2023
©Bjørn Joachimsen - Fotoworkshop i Nordland
Fotoworkshop i Nordland
©Bjørn Joachimsen
©Bjørn Joachimsen - Fotoworkshop i Nordland
Fotoworkshop i Nordland
©Bjørn Joachimsen
©Bjørn Joachimsen - Fotoworkshop i Nordland
Fotoworkshop i Nordland
©Bjørn Joachimsen

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu