Black Friday i morgen

Det er tid for de store tilbudene, så jeg tenkte bare å tipse om at vi har en del gode, vi også.
Det er «Blakk fredag» i morgen, men nå har jo alle butikkene tjuvstarta og har Black week, og gjerne en utvidet Black week også. Noen er litt hardere på gassen enn andre, og har Black month og Black November.

Vi som sitter her i redaksjonen og ikke har så mye med butikken å gjøre forundrer oss over hvor mye alle butikkene gjør for å slippe å selge julepresanger til full pris. Men dem om det. For dere som skal handle er det riktig greit med noen tilbud ikke så lenge før jul.

Det er en del butikker som har luretilbud der de oppgir en fiktiv førpris, eller setter opp prisen rett i forkant, så de kan sette den ned til gammel pris for anledningen, så det ser ut som tilbud. Sjekk derfor prishistorikken på prissammenlikningstjenestene før du benytter deg av et tilbud.

Alle butikkene som selger julegaver må være med på Black ettellerannet, for selv om mye av juleomsetningen da selges med svært liten eller ingen fortjeneste er det likevel bedre enn at konkurrenten (som har tilbud) får hele omsetningen. Dermed kan man ikke melde seg ut av dette uten å tape både penger og markedsandeler, og slik består en ordning som vi tror at få butikker egentlig ønsker seg.

Men det jeg egentlig prøver å si er at på grunn av dette, bør du benytte deg av tilbudene Foto.no har denne uka.

Du finner alle tilbudene her.

Der er det kameraer og tilbehør og lyd og lys og foto og video og stativer og bager og objektiver og gimbaler og skjermer og bøker og programvare og egentlig litt av alt mulig. Til svært hyggelige priser.

Så ta en kikk og se om det er noe du eller andre kan trenge til jul. Tilbudene gjelder på nett og selvfølgelig i butikkene våre i Oslo og Bergen. De varer til og med mandag 28. november, men på mandag får du lov til å kalle det Cyber Monday i stedet, hvis du ønsker det. Det viktigste er at det har et engelsk navn som høres kult ut.
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu