MemoryFrame PV1 (Personal Video Player)

PV1 er en portabel og stilfull digital fotoramme, med integrert MP3 og video avspilling. PV1 har en høyoppløselig og lyssterk 5,6” TFT skjerm som viser bilder og video med fantastiske farger.
Lag ditt eget "slideshow" og spill det av direkte fra ditt minnekort. Enhetens lagringskapasitet er kun begrenset av størrelsen på minnekortet som benyttes.
5.6" TFT LCD Skjerm (Høy kvalitet)

- 320 x 234 oppløsening JPEG og BMP fremviser
- Video avspilling i opp til 640 x 480 @ 30 bps
- Støtte for flere avspillingsformater: MPEG4, MP3, XviD, DivX (4.0 og 5.0)
- Innebygd CF/SD/MMC/MS Memory Card leser.

PV1 aksepterer Compact Flash, Secure Digital, Multimedia og Memory Stick kort via den interne kortleseren. Dette gir maksimal kompatibilitet med dagens digitale kamera. PV1 er lett, portabel og enkel i bruk. Vis bilder og video klipp til familie og venner på en helt ny og unik måte. En annen ny og spennende funksjon er muligheten til å spille av MP3 musikk sammen med bilde og video visningene, eller simpelthen koble til øretelefoner og bruk den som en ren MP3 spiller. Alt kan konfigureres og settes opp via den enkle og intuitive interne menyen. PV1 støtter avspilling av MPEG4, DivX og XviD videoformater, enten det er video klipp fra digitalkamera eller video laget på PC. For høyest mulig kompatibilitet har PV1 USB tilkobling, noe som gir rask og enkel overføring av filer fra PC.
- Spilletid: 8-10 timer med MP3 eller 3 timer med video avspilling
- I/O Porter: 1 standard USB (Host) og en Mini USB (Host) og en Mini USB (Device) port (støtter USB1.1 tilkobling mot PC), AV Ut (Støtter NTSC/PAL tilkobling til TV)
- Øretelefon Plugg, DC IN Jack, CF/SD/MMC/MS - Kortleser
- AV tilkobling: Composite Video/Audio Ut og Øretelefon Jack.
- Innebygd mikrofon og høyttaler.
- Strømforsyning: Ekstern: AC Adapter
- Dimensjoner og vekt: 180 x 158 x 21 mm, 570g
 -
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu