påskeprosesjonen (serie)
Originalen lagte jeg ut i går allerede, men skjønnte, at det må redigeres en gang til. Jeg la begge versjoner sta. Siden serien handler om påske, stoler jeg på at også redigeringssynder bli forgitt;)

Trygve spurte om mer informasjon:

Bildene ble tatt i Ronda/Spania siste Fredag. Vi visste ikke om prosesjonen når vi kjørte ditt og sto tilfeldig rett ved et hjørne, så jeg var i stand å fotografere gruppene i toget rett på,uten å ble nødt til å hoppe på gata, noe jeg ikke hadde gjørt. Flere andre gjørde det...
Prosesjons-toget var alt sammen sikkert 1000 m lang med 2 store figurer, som måtte bæres av hvert 70 stykker, hva betyr at hvert figur veier omtrent 700 kg eller mer.
Så det gikk veldig forsiktig fram. Toget ble styret av de som hadde lyse kåper og hetter på seg. For å kommunisere, brukte de bjeller.

Mest vanskelig var det når det gjald å snurre figurer rund et hjørne. Derfor hele toget måtte stoppes, og så snudde de figurene med at de som sto frem beveget seg til høyre, mens de som sto bakk beveget seg til venstre. Som man ser på V2, sto de tett med skikkelig vekt på seg, så det er ikke vanskelig å forstille seg hva som kunne skje hvis bare en i midten snubler.
De klarte kunststykket med hjelp av en slags vuggende danseskritt, styret av 4 fyrer i lyse kåper rund og trommiser bakk gruppen. Man holder faktisk pusten, mens man ser på dette...;)
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger49
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1000748} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Walter S.

España?

:o)

Mvh,
Walter
Jostein S.

Hei
Dette var svære greier Carsten
Så flotte og spektakulære bilder
Unikt bra spør du meg
Jeg synes dette er fantastisk flott. Noe utenom det vanlige med masker og det hele
Falt pladsak for V4 og de meget stilige damene!
Jostein
Jostein S.

Hei igjen
Det er noe unikt med disse bildene Carsten
De er svært seerverdige
Jostein
Tore U.

Veldig bra men komposisjonsmessig ville jeg beskjært det til venstre for å får bort den korpulente skikkelsen med rød jakke. I sum trekker det for mye oppmerksomhet bort fra hovedmotivet etter min mening.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu