Solnedgang uten synlig sol
Sent om etter middagen, eller kveld, når solen er på hell, blir jeg urolig og må ut. Denne gang ble det bare sånn passe med farger, bortsett fra et lett og litt mystisk rosaskjær over det hele.
Bildet inngår i albumet Svaberg og kyst i Østfold - Bilder fra mine turer langs kysten her på Kråkerøy, Hvaler og Østfold forøvrig.
Fotograf
Utstyr
  • Panasonic LUMIX DMC - G1
  • Panasonic G Vario 14-45mm f/ 3.5 - 5.6 ASPH OIS
  • Brennvidde14mm
  • Blenderf/6.3
  • Lukker1/15s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1000934} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
tom mamen b.

igjen et blinkskudd fra lyset's mester (er det kanskje noe magenta i forgrunnen? men det kan også være min ikkekalibrerte skjerm)

mvh

TMB
John B.

Meget behagelig og vakkert bilde som kan glede både veggen og de som ser den hvis du henger det på rett sted!
Liker godt dette litt annerledes lyset.
JohnB.
Jostein S.

Hei
Flott motiv med de "glødende" steinene Walter
Jostein
Avsluttet .

Vakkert lys her Walter, en fin glød i bildet som det er litt deilig rosa toner i. Veldig spesielt dette. Perfekt komponering og behagelige farger på himmelen med litt detaljer i her. Liker så godt dette lyset i bildet, meget vakkert. Tony.
Hans Petter S.

Ja enig med de over. Et godt komponert bilde, som jeg synes du får god dybde i. Lyset er jo bare helt flott her. Flott bilde dette!
John O.

Det er et dejligt billede, med solnedgangens fine farver.
Mvh. John
Walter S.

Takk til Tom, John B ("Sloop John B." - fra The Beach Boys ?), Jostein, Tony, Hans Petter og John O; for vennlige og oppmuntrende ord i kommentar!

@ Tom: Magenta i forgrunnen? Jeg forstår ikke helt hvordan det skulle være mulig, fordi den hvitmalte sokkelen til fyrlykta er neutral grå-hvit, og det er den som danner hvitbalansen her, og på min skjerm er fargene heller varm-rød enn magenta.
Men det var et merkelig fargeskjær over det hele, noe som forandret seg etterhvert. Sola kom faktisk frem - blodrød - og tittet frem UNDER skylaget, men det skal jeg vise i morgendagens bilder (god gammeldags føljetong!.
:o)

Mvh,
Walter
Vidar Magnus J.

Vakkert lys og gode kontraster. God kveldstemning. Fine farger i bildet. Naturen kan av og til overraske med spesielle lyseffekter, noe du har fanget fint her. Liker også det kuperte landskapet mot fyret.
Trygve B.

Flott lys og komp. Dette er du bare så god på. Mvh Trygve
tom mamen b.

da er det nok bare skjermen min som ikke er helt patent Walter - uansett: et nydelig bilde du har laget!

mvh

TMB
Harald N.

Godt komponert i det vakre lyset.

Mvh Harald
Walter S.

Takk også til Vidar Magnus, Trygve og Harald for kommentar. Nå har jeg også lagt ut fortsettelsen på føljetongen - med sol!
http://foto.no/cgi-bin/bildegalleri/vis_bilde.cgi?id=7255...geoffset=0

Mvh,
Walter
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu