Skogens juvel
Bildet inngår i albumet Skogens eventyr: - Opplevelser av lys og stemning i skogen
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D5300
  • Sigma Art 18-35mm f/1.8 DC HSM
  • Brennvidde35mm
  • Blenderf/1.8
  • Lukker1/250s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1001300} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Avsluttet .

Ja dette var et uvant motiv fra deg Walter :-) men nydelig vårbilde var det ja. Friske grønne farger i våren som er kommet for fult nå. Tony.
Geir K.

Mens blåbærlyngen ligger brakk brun og svart bugner det av hvitveis som pynter opp skogen. Vakker som den er også på morgenen som her før solstrålene hjelper den til og åpne sine kronblader. Her hos meg forsvant hvitveisen i løpet av natten under et teppe av snø. Våren har enda ikke vunnet kampen mot vinteren. Flott bilde med gode farger. :-)

Geir
John A R.

Nydelige farger av vår!
Vi har en fin tid i møte nå.
Walter S.

Hei, Tony, Geir og Jahn A! Takk for kommentarer, så tidlig på dagen.
:o)

@ Tony: Nei, du har så rett. Jeg er ikke en utpreget makro-mann, og nærbilder av naturen er ikke noe man finner mye av hos meg. Men, jeg måtte bare prøve ut den største blenderåpnoingen på mitt Sigma ART 18-35mm f/1.8 og se hvor stor eller liten DOF'en var. Egentlig et dønn kjedelig bilde, men jeg har ikke noe annet akkurat nå!
:o)

@ Geir: Flott med din analyse og nesten poetisk tilnærming til årstiden og blomsten. Synd at det måtte komme snø hos dere akkurat nå, når våren var så tidlig i gang.

Mvh,
Walter
Avsluttet .

Ja slik er det hos meg og Walter, jeg er heller ikke noe makro-mann, men det er jo gøy og prøve litt. Vurderer innkjøp av ei makrolinse men må først finne gnisten over det. Tror det kan være litt krevende samt litt godt tålmodighet og det er jeg ikke utstyrt med :-) Men du har jo klart det bra her synest jeg da. Liker bildet dit jeg. Tony-
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu