Norheimsund i Hardanger I
Bildet inngår i albumet HDR -
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1002331} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Bjørnar P.

Usikker på hva du vil formidle? Naturtro gjengivelse er dette definitivt ikke, men kanskje ikke tiltenkt å være det heller? Hva er tanken bak?
Ronny B.

Det var et forsøk på å lage et HDR bilde.
Bjørnar P.

HDR er en teknikk man bruker for å oppnå et bestemt uttrykk. Typisk brukes det for å få et større kontrastomfang enn det man kan få ved å bruke en eksponering. I ditt tilfelle ser det ikke ut som størst mulig kontrastomfang har vært målet, men spesielle og veldig mettede farger. Disse kan man få dersom man drar tilstrekkelig i spakene på HDR-programvare, men da beveger du deg langt bort fra det som kan kalles naturtro farger. Å lage et HDR-bilde kan dermed bety så mangt, men uansett er det er verktøy og ikke en bildesjanger. Hva ønsket du å oppnå ved å bruke HDR-teknikken i dette tilfellet? Dersom du liker sluttresultatet selv, er det i alle fall ingen grunn til å endre noe. Alle bilder MÅ ikke være naturtro for å være bra.
Ronny B.

Skjønner. Det er egentlig å vise at det er hummer og kanari med tanke på arkitektur i dette tettstedet. Som i tillegg ble kåret til Norges fineste tettsted i 2013. Noe undertegnede er uenig i.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu