Hubro
Hubroen har en egen dragning på de fleste som har interesse for villmark. Selv har jeg kun hørt dem og aldri sett den live - før nå. En stor takk til Arnt Ove Jøsang / Stavanger Foto for å la meg låne hubroskjulet! Det vedlagte bildet er blant dem som ble tatt på morran da det var mest lys - de mest spennende såvel opplevelsene som bildene kom nok tidligere på natta. Uansett - opplevelsen går foran bildene i et slikt møte
Dokumentasjon.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger157
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1002713} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Ingrid Milly L.

Den satt! Nydelig fotoarbeid fra deg dette og grattis med det flotte motivet!
mvh. Ingrid Milly
heidi a.

Flott
Dag Tore ..

Hei! Det er bare å gratulere med dette topp resultatet! Her oser det villmark!teknisk,lys,skarphet og bilde med miljøet, er noe av det beste som er publisert her på lenge! Støtter også kommentaren til Ingrid Milly!! Dag T Silseth
Svein R J.

Nydelig bilde av Hubroen kjekt å få låne det skjulet,satse på meg neste he he :)

Mvh Svein
Frode L.

Hei.

Sikkert en flott opplevelse, det ble et nydelig resultat.

Frode.
jarl kjetil j.

Blei ikke gæli "dokumentasjonsfoto" dette ;). Nært og intimt av hubroen på åtet. Slike portretter blir jo storslåtte i kraft av fuglens "eksklusivitet" og "utstråling".

jkj
Geir F.

Meget flott Hubro-portrett. Flott miljø. Dette er virkelig en rovfugl. Ligner en aggressiv katt som "legger på ørene". Jeg har selv opplevd å bli angrepet av en Hubro på rådyrjakt. Måtte kaste meg ned på bakken for akkurat å unngå å få klørne i hodebunnen. Flott fanget, Bernt.
Geir
Asle B.

Knalltøft av hubroen det her! Synes den ser litt molefunken ut:) Må ha vært en flott opplevelse. Teknisk topp, herlig uttrykk!

Mvh
Asle
Roar K.

Selv om opplevelsen går foran bildet som du sier så må det jo være greit å dokumentere opplevelsen på en god måte også slik du har gjort her med god skarphet, farger og detaljer.
Hubroblikket taler for seg selv.

Roar
Harald N.

Gratulerer med flott bilete av den fine hubroen.

Mvh Harald
Runa Maylen S.

Knallfint hubroportrett!
Misunner deg opplevelsen :)

Mvh
Runa M.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu