Molde Småbåthavn
Ikke noe spesielt å si om dette bildet utenom at det var en fin dag på Molde Småbåthavn. Men det var først og fremst et testbilde av nyinnkjøpt objektiv; Panasonic 14mm 2.5. Og objektivet ser iallefall ut til å være bra :-)
Utstyr
  • Olympus OM-D E-M5
  • Panasonic 14mm 2.5
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger51
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1002747} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Avsluttet .

Flott stilfullt maritimt bilde i fint lys her. Tony.
SveinM M.

Fint lys og flotte farger!
Kjent motiv, ja! ;)
Ser ut til å være en fin kombo Pana 14.5 og E-M5.
Agnar H.

Takk til Tony og SveinM for maritime kommentarer.
Walter S.

Se her, ja! Dette da var "snaskens" synes jeg. For det første, så har jeg en forkjærlighet (ja, svakhet faktisk...) for slike maritime miljøbilder. Kan ikke få nok av dem.

For det andre så er dette et skikkelig, konkret bilde som skiller seg ut, med god teknisk kvalitet, i forhold til mye av det som legges ut på BG (og får ufortjent mye oppmerksomhet...!) med tvilsomme tekniske ferdigheter og "Instamatic-knipsing" (men, alt er jo "kunst" i disse dager...!).

Lyset du har fanget er bra, og fargene like så. Molde har nok noe av det penere når det gjelder småbåthavner i Norge (sett ut i fra ditt bilde og andres (SveinM) bilder!) med nydelig natur rundt, og ikke minst en malerisk kulisse i bakgrunnen med de flotte fjellene bak. Himmelen og skyene er pen. Speilingene er noe for seg selv. Vakkert, rett og slett.

Det eneste jeg kan trekke deg for, er at du her har vært litt knipen med vann i nedkanten. Skulle gjerne sett toppen av mastene i speilingen - og litt til. Men jeg skjønner jo at du gjerne ville ha med månen da...
;o)

Mvh,
Walter

P.S.: Du kommer til å bli glad i det vesle og nok så anonyme objektiv. det bare leverer og leverer. Godt som gatebilde-objektiv på et m4/3 kamera! Utmerket til video også. Har det selv.
Agnar H.

Takk for maritime og som alltid faglige og grundige kommentarer fra Walter. Jo, liker 14mm objektivet svært godt, veldig kompakt. Er ellers fullt klar over at bildet er kappet slik at hele speilingen av mastene ikke kom med. Mener å huske at akkurat der kom en steinfylling, så da måtte jeg kappe slik :-)
John O.

Dejligt maritimt billede, med både i havnen, fint lys og spejling, og sne på fjeldene i baggrunden.
Flot.

Mvh. John
Sissel Kleivdal H.

Herlig motiv av maritimt miljø i flott lys! Nydelig utført,Agnar.- Flere slike!

Mvh
Sissel
Agnar H.

Takk også til John og Sissel for dejlige maritime kommentarer :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu