Misty Country Road
ved Nykirke, Vestfold
Utstyr
  • Canon 6D
  • Canon EF 17-40mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1002901} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Kirsten H.

Her har du truffet veldig godt med lyset. Enkelt og fint landskap, åpne jorder og ledninger fir fin dybde. Dette likte jeg godt.
mvh Kirsten
Avsluttet .

For meg, en flott visualisering av ensomhet...samt dybde, fargetone, lys og ledninger som leder oss inn...jeg kommenterer sjeldent her inne lenger, synes det fort blir klisjeaktig med alle "fine - bilder-kommentarer", men dette fortjente min mening.

mvh Ulv
Kurt E.

Tusen takk Kirten og Ulv! Det var hyggelig:) Det var en besynderlig isolert stemning på veien der ja - og solen som kjemper for å trenge igjennom tåka gir bare et helt utrolig fint foto-lys.

Kurt
Erik L.

Kom plutselig over dette bildet nå selv om det ikke er helt ferskt. Det falt utrolig godt i smak med linjer og komposisjon samt den stemningen du formidler. Veldig hyggelig å se.
mvh. Erik
Kurt E.

Tusen takk Erik ! Hyggelig at du plutselig tittet innom da:)
Avsluttet .

Linjer, dybdefølelse først og fremst, også noe mystikk i hva som befinner seg bakenfor. Fikk meg til å stoppe opp i hvert fall :)
Kurt E.

Takk for hyggelig kommentar Kjell:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu