Bildet inngår i albumet Naturbilder - Naturbilder i alle former, fra fjernt til nært....
Utstyr
  • Eos - 5
  • Tamron
  • Brennvidde90mm
  • Blender-
  • FilmtypeE100VS
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger350
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_10041} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Stein S.

Kult!
Bildet er så rent at det ser litt ut som grafikk.

Hvor er det tatt? Og hva er det?
Svalbard?
Tomas R.

Takk, bildet er tatt på Ingøy. En utrolig flott liten øy som ligger nord for Hammerfest. Det er svaberg hvor vannet hadde frosset i en liten dam. Falt litt for linjene.
d:-)TR
Stein S.

Jeg var sikker på at det var en dal og en svær sjø, tatt fra en litt merkelig vinkel.

Så feil kan man ta...

:)
Ann F.

Stilig, ser nesten ut som du står høyt oppe og ser ned i en fjord.
Mvh Ann
Lars Andreas D.

BRA !! Dette er i min smak. Kjemisk rent for forstyrrende elementer, få farger, sterk linjeføring. Eneste at jeg får litt følelsen av at kamera ikke helt er i vater. Merk at iskanten går ut av bildet nøyaktig i hjørnet nede til høyre, ikke over - ikke under. Dette gjør at hverken stein eller is ''får overtaket'' i bildet.
Avsluttet .

Klassisk komposisjonsteori sier visstnok at en linje ALDRI skal gå ut av bildet nøyaktig i et hjørne. Jeg synes det stemmer bra med mine egne erfaringer; en liten beskjæring til høyre vil heve dette bildet, tror jeg. Ellers er jeg enig med LAD.
Tomas R.

Kameraet sto absoulutt ikke i vater :-)
Det er mulig at klassisk komposisjonsteori sier det, isåfall bryter jeg den ofte. Prøver alltid og få linjer til å gå ut i hjørnene, syns det fungerer bra i de fleste tilfeller. I dette tilfellet måtte jeg vri kameraet for å få linjene til å løpe der jeg ville.
d:-)TR
Leif Y. C.

Det er selvsagt helt OK å fotografere med kameraet på skjeve, men i dette tilfellet synes jeg ikke det fungerer helt.

Bildet har flater som både farge- og tonemessig står godt til hverandre, og er slik sett harmonisk. Jeg får imidlertid en viss ''gå på hue''-følelse som jeg ikke synes passer inn. Tror dette skyldes mangel på abstraksjon. Motivet gjenkjennes, og dermed stimuleres balanseevnen ;-)

Bildet fremstår også som litt blasst, men er usikker på om dette er positivt eller negativt. Forsåvidt står det godt i stil til isflaten.

Uansett, godt forsøk!
Mvh LYC
Magne S.

Svært bra. Helt enig med LAD bortsett fra at for meg gjør det ingenting om kameraet ikke er i vater. Bra sett, bra gjennomført!
Mvh
Magne Solberg
Carsten A.

Fine linjer, som desverre kommer litt svakt fram, tror jeg ville forsøkt med noe oppskarping, muligens også noe økt fargemetning, gjerne selektiv. Men bra som det er, selv om også jeg setter et (lite) spørsmålstegn ved at kameraet er holdt noe på skjeve, forsåvidt enig med LYC i at dette ikke gir den beste virkning her.
MVH CA
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu