Motlys i mai
I en liten krok innerst i sivet, bak Isegran Fartøyvernsenter, hvor alle de store, gamle tre-skøytene ligger, fant jeg denne idyllen her. Jeg bare MÅTTE ta utfordringen med det sterke motlyset. (myggen var lei i går kveld...).

Prøver igjen: I en liten krok innerst i sivet, bak Isegran Fartøyvernsenter, hvor alle de store, gamle tre-skøytene ligger, fant jeg denne idyllen her. Jeg bare MÅTTE ta utfordringen med det sterke motlyset. (Myggen var lei i går kveld).
Maktet, til en viss grad, Ã¥ registrere det gyldne lyset fra en lav sol. Må også berømme dette nye kit-objektiv 18-140mm VR som et meget smidig og hendig objektiv, som klarer å levere varene!
(jeg vet ikke HVA det er med de norske bokstaven æ - ø og å - de blir så rare!)
Bildet inngår i albumet : Årstider i Østfold - typisk for årstiden
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2014-05-28 12:59:09
    Versjon #2
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D5300
  • Nikon AF-S Nikkor 18-140mm f/3.5-5.6G ED VR
  • Brennvidde18.0mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/200s
  • Nei
  • AnnetStativ og direkte JPEG. 3 eksponeringer med 0,7EV i mellom gir et HDR-bilde.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1006088} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Bjørnar P.
Pent lys. Mettede farger, men ikke glorete. Harmonisk komposisjon, men jeg ville unngått huset i venstre bildekantbildekant for å lukke bildet bedre. God dybde og skarphet. Ser noe komprimeringsstøy i øvre høyre hjørne, men det er mest foto.no sin feil siden de ikke tillater større bildefiler enn 350 KB. Du har dog litt å gå på der også, da bildet ditt er 293 KB.
Ingrid Milly L.
Nydelige farger av et vakkert landskap som i dette bildet.
mvh. Ingrid Milly
Walter S.
Takk for kommentaren, Bjørnar og Ingrid Milly!

@ Bjørnar: Ja, jeg var inne på samme tanken med avslutning på venstre siden, men det oppstår problemer med å kutte der. Tar jeg med det tynne treet så blir det urolig avslutning, tar jeg ikke med treet, så kommer kanten farlig nær "foten" på de store trærne som heller. Mulig at jeg kan klone til det gule med grønt løv, men jeg holder vanligvis igjen når det gjelder slike store kloneendringer.
Når det gjelder bildefiler her så tar jeg alltid og forminsker selv til litt under minimumskravet. Jeg stoler ikke på foto.no sin skaleringsprosess.

Ellers er det dét å si at Bildekritikken nå er utrivelig, uoversiktlig og klønete og jeg trives ikke her i det hele tatt. Det er lite inspirerende å se over den nye oversikten med helt feil skalerte og formaterte miniatyrer, og lysten til å kommentere er borte, så jeg synes det var rart at noen gadd å se innom her i det hele tatt. Vurderer serøst og gå over til andre medier. Maken til dårlig testing før man legger om til en ny plattform har jeg ikke sett noen gang. Amatørmessig dill-dall!
:o/

Mvh,
Walter
Vidar Magnus J.
Godt sommerbilde med fine kontraster og god stemning. Liker det maritime miljøet med småbåtene innerst i vika og mastene til seilskutene bak sivet. En egen sjarm over det gamle treet som lener seg fremover.
- Er enig i at det nye programmet er rotete, tungvint og slitsomt. Jeg har selv problemer med visse deler av programmet, samt å tolke de rare bokstavene bakerst i alfabetet.
Avsluttet .
jeg er så enig Walter! jeg ser og at mange av dem faste her har og gitt opp og legge inn kommentarer og å legge ut bilder nå. Det er og en masse feil som ikke er blitt rette opp og det blir en masse tull med bokstavene når jeg skriver under bildene, hva det skyldes vet jeg ikke. Tror at foto.no vil miste en del gullkunder nå, jeg kommer ikke til og forlenge det slik som det er nå. Nei det var mye mer oversiktlig slik som den gamle var. kan ikke forstå hvorfor dem skulle forandre på hele nettsiden ?
Walter S.
Takker for vennlige (og noen frustrerte også...) ord i kommentar, Vidar Magnus og Tony!

Ja, frustrert her også. Har begynt å se meg om etter alternativer. Livet er for kort til å tulle med den slags. Har i hvert fall begynt å legge ut på Twitter:
http://twitter.com/WalterWalsch/with_replies
Der fungerer alt prikkfritt.

Mvh,
Walter

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu