Abstrakt i stein
Som vanlig dratt litt ekstra i spakene da min form for foto like gjerne går i malerisk retning som i fotografisk retning. Jeg anser likevel ikke dette som manipulert da jeg bare har forsterket virkeligheten.
Å kopiere virkeligheten nøyaktig overlater jeg til de som er mestere pÃ¥ det. Jeg lager bilder - intet mer, intet mindre. Derfor er ikke nitidig nøyaktighet og innstillinger så viktig i felten da bildene blir til i redigeringen og ofte havner i sjiktet et sted mellom foto og maleri.
Kvaliteten er jeg inhabil til å uttale meg om.
Jeg savner å kunne bruke sort bakgrunn på presentasjonen, men anbefaler å klikke på bildet for å få en mørk bakgrunn.

http://WWW:pbase.com/kneppen
OK etter intensjonen
Utstyr
  • Canon EOS 5D Mark II
  • Tamron AF 28-300mm F/3.5-6.3 XR Di VC LD Aspherical (IF) MACRO for Canon
  • Brennvidde92mm
  • Blenderf/6.3
  • Lukker1/125s
  • Nei
  • AnnetEksponert for frihÃ¥nd i RAW instilt pÃ¥ P sittende pÃ¥ handicapskuter i en avstand av 42,6 meter.
    ISO 100. Lysmetting nedsatt til -0,33. Polfilter i bruk.
    Lukker og blender automatisk fra kamera
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1007089} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Roar K.
Man kan lure på hvorfor denne siden som funka ble oppdatert for den er jo rett og slett ødelagt. Virker som man har brukt en engelsk mal for bokstavene æ, ø og å ender som varvir.
Ser flere faste brukere er borte nå. Ofte ser man samme bildet to ganger fra samme bruker fordi de rett og slett bommer når de skal gå til bildet og gjentar prosessen. Hvis dette fortsetter vil nok folk finne andre sider. Kommentarskrivingen har gått ned og jeg vil ikke bli forundret om det har sammenheng med at man nå har utelatt gulroten der de flittigste kommentatorene ble vist.
Kanskje skulle dette stått under forum, men dit er det svært få som går så jeg skriver det her hvor flere ser det. Problemet er at de som burde se det antagelig ikke ser det. Men kanskje andre enn meg tar bladet fra munnen og sier fra i de riktige kanaler.

Roar

John O.
Du har lavet et flot og malerisk billede Roar!
Men ja, siden er virkeligt blevet dårligere, end før!
Det er nu, som på Akam, ingen kommentarer til billeder mere :)
Mvh. John
tom mamen b.
hei Roar.
Sporadisk har jeg etter omleggingen av den tidligere så innkjørte og velfungerende foto.no vært innom den nye - og mine tanker er eksakt de samme som dine. Nå skal man ikke frykte og være avvisende til alt som er nytt (mener ikke at du er det - jeg MÅ bare si det i den store sammenhengen), man bør være noe avventende og se om det har "livet's rett", noe ikke jeg er kompetent til å uttale meg om. Men for meg fungerer nye foto.no dessverre dårlig på den måten at jeg tidligere hadde større valgfrihet mht bildets bakgrunn, jeg synes jeg hadde bedre "kontakt" med andre dottere (gulroten som viste de flittigste kommentatorene f.eks.), og jeg skal villig innrømme at jeg som den gamle gubben jeg er ikke liker endringer (når jeg først har blitt vant til noe som fungerer godt) Som du sier Roar så registrerer også jeg at flere "faste" dottere har forsvunnet fra siden, det kan ha flere årsaker (ferie, lei foto akkurat nå, kona maser om andre gjøremål, ungene skriker - etc-etc), dessverre tror jeg at mange tenker/føler som meg: vi liker det kjente, trygge og godt velfungerende, hvorfor må alt mulig endres bestandig.

mvh

TMB

ps.: bildet ditt fungerer meget godt og kan nok godt gjøre seg i stort format på en stuevegg, mønsteret/linjene er nesten horisontale med noen brytninger, fargene er gode og sterke (enig i å øke fargemetningen) - joda, - dette liker jeg.
Jan G.
Hei Roar, må bare si meg enig når det gjelder den nye versjonen. Tror at dette er noe som er kjøpt fra utlandet og så har ikke foto.no kompetanse til å tilpasse. Jeg håper og tror at det ordner seg. Jeg kjenner bare to andre sider, men de er annerledes bygd opp når det gjelder kommunikasjonen mellom fotografene. De er www.mostphotos og www. smugmug. Finnes det flere som kan passe?

Så til kunstverket. Fantastisk lys og koloritt. Glimrende detaljering. Personlig er jeg forsiktig med "panorama-format" Etter min mening vil dette bildet bli bedre og mer abstrakt om du skjærer bort 1/3-del fra venstre.
Mvh Jan
Arild T.
Hei, Roar og takk for sist. Er nå medlem igjen. Interessanne refleksjoner du kommer med som jeg umiddelbart kan gjøre til mine egne. Jeg har mistanke om at for en del av oss her på dotten, er gullroten å komme på forsiden, men da er man, etter min mening mer interressert i det sosiale enn å bli en bedre fotograf. Jeg håper jeg tar grundig feil!! Da er det en illusjon å være her. Grunnen til at man er her er, etter min mening, er å bli en bedre fotograf og å kunne presentere sine bilder og motta konstruktiv kritikk for å bli bedre.
Så til bildet ditt: Et godt bilde med fine strukturer og fargesammensetninger. Ville vurdert et kutt i nedkant for å oppnå en strammetre komposisjon.Men smaken er som ....., som man sier.
Hilsen Arild
Frode L.
Hei Roar.

Tror nok det vil ta seg opp igjen, men da må dem se til og ordne alt smårusket, får dem ikke til det, så tror jeg siden sagte men sikkert vil dø ut.

Mye flotte detaljer i steinen, sterke farger som kler den fargerike steinen.

Frode.

Vidar Magnus J.
Gode farger og kontraster. Fint varmt lys. Liker den vulkanske profilen.
Jeg er enig i dine synspunkter ang. siden, er selv ikke komfortabel med det nye programmet, på de bildene jeg har lagt ut etter oppdateringen må jeg på nytt inn i "rediger bildeinfo" to og tre ganger for å rette opp bokstavene Æ,Ø, og Å for å få dem til å fungere i tekstlinjene. Tungvint og frustrerende. Jeg savner også mange av de gamle funksjonene som nå er borte.
Roar K.
Takker så mye for kommentarer.

Roar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu