1006j, the bus stop
Bildet inngår i albumet In the city -
Utstyr
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger78
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1007243} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Henning S. P.
Det lønner seg å gå ut i drittvær innimellom. Dette ble absolutt severdig, med snøværet som et slørende filter forran scenen som utspiller seg blandt menneskene som ser ut til å være født steder hvor man slipper snø.

Henning
Jostein G.
Joda...her snør det...ikke tvil om det. Stemningsfullt i sv/hv og jeg ville nesten sagt et møte mellom svart og hvit. Flott bybilde...og ikke tvil om at elementene finner veien også inn til byfolket! :-)




Mvh jostein
Elisabeth B.
Tusen takk for kommentarer, Henning og Jostein! Jeg setter pris på å få dette. Tror egentlig jeg har en preferanse for å fotografe i det som kalles drittvær, og også gjerne i mørket :-) Men jeg må jo ut og fotografere nå som solen skinner også. Da leter jeg etter helt andre ting i fotoene jeg vil skape.
Roar B.
Ja, snøvær skaper liv sjøl med et begravelsesbyrå som nærmeste nabo :)
Fint fanga hverdagsøyeblikk med tydelig historie. Fire personer ser i samme retning, venter spent på hva femtemann har å berette. Muligens litt for lys presentasjon med detaljer som forsvinner, særlig i bakkant. Et kutt på høyre side, til mannens venstre arm vil også sørge for litt bedre ballanse i bildet.
Men alt i alt et motiv som fenger. Mvh Roar
Elisabeth B.
Takk til deg, Roar! Veldig hyggelig at jeg fikk denne kommentaren akkurat nå, jeg har nettopp laget noen nye versjoner av fotoet. Jeg skal ta og samle sammen alle utgavene og forsøke å gjøre en vurdering. Dette fotoet oppleves som en utfordring, det er et bra treningsobjekt for meg..., må tenke igjennom ulike problemstillinger og ser at det til syvende og sist handler mye om en smakssak og valg av prioriteringer. Det snødde så kraftig og det virket som om "lyset gikk litt i oppløsning, disse lyse flimrende elementene som var i bevegelse" og jeg følte jeg måtte kjempe for å holde oppmerksomheten i denne situasjonen. Et viktig spørsmål nå, er valg av prioritering ang om jeg ønsker å vise detaljer, øke eller minske kontrasten, for eventuelt gjøre fotoet mer tiltrekkende. Men realiteten i situasjonen var at detaljene gikk i oppløsning sammen med snøen, og spørsmålet er om jeg ønsker å fremstille akkurat følelsene rundt denne opplevelsen. Jeg har en del andre snøbilder hvor jeg har arbeidet med samme problematikken. I ett av disse fotoene trakk jeg det ganske langt ut og lot mennesker og omgivelser nesten gå i et med lyset og snøflimmeret, og hele fotoet lå på en måte i et glødende hvitt lys. Vet ikke hvorfor jeg forteller dette, men dette er vel en problematikk jeg må bruke lang tid på. Interessant kommentar fra deg når det gjelder det kutt i høyre side, skal tenke over det og teste det ut litt. Men i utgangspunktet ønsket jeg denne lile spenningen i kompen, at ikke alt opplevdes som midtsentrert. Den høyre mannens gesture/kroppsstilling viker mot høyre, dette skaper en god del mer vekt på denne siden. Det er først og fremst denne mannen som er fokus i fotoet, og både de andre personene og betrakterens blikk føres naturlig mot denne mannen på høyre side. Dette er også med på å opprettholde balansen og skape en spenning/dynamikk i bildet. Jeg verdsetter din kommentarer, Roar. Tusen takk!

mvh
Elisabeth
Sissel Kleivdal H.
Et spennende og fortellende motiv fra vinterlig bymiljø. Flott virkning av dalende snø. Et engasjerende bilde som jeg liker godt.-
/Sissel
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu