når mørket faller på....
blir alle ting grå. Det brukte besta mi å seie. Eg var alltid uenig, for eg syns berre ting var magisk, mystisk og av og til dystert.
Trur dette bikde går under litt dystert, men eg likte det.

Bilde er tatt under ekperimentering med kameraet. Prøvar å finne ut korleis det funkar, og nåken ganga går det, og andre ganga ikkje... Likte stemninga på dette bildet sjøl om eg klart ser at eg har en lang veg foran meg når det gjeld teknikk og sånn. Kritikk og tips takk :)
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger189
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_100765} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Christer B.

Fin mood her med tåkefølelsen, skulle vel ønske meg litt mer rom på venstresiden og neste gang, vent til det kommer en person gående mot eller ifra! Tror bildet ville vært tjent med noe menneskelig, stålpen dominerer, men er ikke SÅ spennende.
chris ;)
Lene H.

Tusen takk... Satt å tenkte på det i stad, og vart litt irritert for at eg ikkje var tolmodig nok til å vente på at det kom et menneske. E ikkje det mest tolmodige menneske i verden, men satsar på å bli det ;)

Thank you!

- Lene
Avsluttet .

Enig med Christer i forhold til mangel på menneske. Det hadde vært et genialt bilde med en person gående inn i røyken. Men fint bilde, -god idè med potensial. Også blir øyet mitt litt irritert over å bli tvunget til å fokusere på varselskiltet som lyser opp midt i bildet. Småplukk, men ting å tenke på neste gang. Syns du er veldig flink til å se motiver der jeg selv bare hadde gått forbi. Bra! :-)

_margrete_
Kristoffer L.

Hei!

Takk for kommentaren på arkitekturbildet!

For meg ser det nesten ut som om det er et menneske, eller flere, i tåken omkring stolpen på ditt bilde. Det blir litt spøkelsesaktig, liksom.

Kanskje går det an å etterbehandle det slik at det mørke blir litt mørkere, og skodden foran enda tydeligere definert. Gir du så bildet en tittel som ''Ghostville'' eller liknende, kan det hende det ville fungere bedre.

Bare en tanke. ;-)

Du er forresten velkommen til praten som pågår under bilde nr. 133229. Har du noe på hjertet, så gi gjerne ditt besyv med i laget!

- Kristoffer
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu